Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Dāvis turpina uguņot - 25 punkti zaudējumā Clippers; Dalasa netiek priekšā Sakramento

Kārtējās NBA regulārā turnīra spēles svētdien aizvadījuši Lavijas basketbolistu pārstāvētie klubi, diviem no trim piedzīvojot zaudējumus, bet produktīvāko sniegumu parādot Dāvim Bertānam.

Bertāns un Vašingtonas Wizards savā laukumā piedzīvoja neveiksmi cīņā pret vienu no līgas favorītiem Losandželosas Clippers - 119:135. Visā spēlē Vašingtona priekšā ar dažiem punktiem tika vien otrās ceturtdaļas vidū (šīs 12 minūtes Wizards uzvarēja ar 39:30), tomēr pārējā laikā atradās iedzinējos, piedzīvojot pelnītu 15. zaudējumu sezonas 22 spēlēs.

Jau piekto spēli pēc kārtas (šajā laikā vidēji 22,0 punkti) ārkārtīgi rezultatīvs bija Bertāns, kurš šoreiz 28 minūšu un 28 sekunžu laikā izcēlās ar 25 punktiem (3p 6/12, 2p 1/1, 1p 5/6), trim atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm un vienu pārtvertu piespēli. Viņš nopelnīja trīs personiskās piezīmes, bet ar latvieti laukumā Vašingtona guva par četriem punktiem vairāk nekā ielaida.

Bertāns bija rezultatīvākais Wizards rindās, bet 22 pievienoja Trojs Brauns. Tāpat 20 punkti Bredlijam Bīlam. Tikmēr Clippers sastāvā 34 punkti un 11 atlēkušās Kavai Lenardam, bet 27 punktus pievienoja Pols Džordžs.

Citā spēlē Kristaps Porziņģis un Dalasas Mavericks pārtrauca piecu uzvaru sēriju, savā laukumā ar 106:110 negaidīti piekāpjoties Sakramento Kings, turklāt ne reizi neizvirzoties vadībā. Jau pirmajā puslaikā Kings iekrāja 20 punktu pārsvaru (66:46), ko spēja noturēt, lai gan Dalasa otro puslaiku uzvarēja ar 60:44. Šī Mavericks bija tikai septītā neveiksme sezonas 23 spēlēs.

Porziņģis laukumā pavadīja 37 minūtes, iekrājot 13 punktus (3p 1/4, 2p 5/8), astoņas atlēkušās, vienu piespēli un vienu bloķētu metienu. Ar Kristapu laukumā Dalasa gan iemeta par 11 punktiem vairāk kā viesi.

Ar 29 punktiem Dalasas sastāvā izcēlās Tims Hārdevejs, juniors, bet 27 Lukam Dončičam. Uzvarētājiem 30 guva Nemanja Bjelica, bet 26 Badijam Hīldam, kurš realizēja piecus no sešiem tālmetieniem.

 

Citā mačā Bruklinas Nets savā laukumā ar 105:102 pārspēja Denveras Nuggets, Rodionam Kurucam Nets sastāvā paliekot uz rezervistu soliņa. Visu maču komandas cīnījās punkts punktā, beigās laimīgu panākumus vinot mājiniekiem, kuru labā 24 punkti un astoņas piespēles Spenseram Dinvidijam. Denverai Nikola Jokičs iekrāja 24 punktus, 11 atlēkušās un sešas piespēles.

Austrumu konferencē Bruklina ar bilanci 13-10 ir septītā, bet Vašingtona (7-15) ieņem 12. vietu. tikmēr Rietumos Dalasa (16-7) palaidusi garām Clippers un ir trešā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Merzļikinam un Blue Jackets sagrāve pret Jets

Graujošu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda, kas savā la...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi