Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Divas NBA komandas izskata iespēju iesaistīt Kurucu kādā maiņas darījumā

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs, iespējams, janvārī tiks iekļauts maiņas darījumā, kā rezultātā viņš no Bruklinas Nets varētu pārcelties uz kādu citu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību, vēsta ESPN apskatnieks Bobijs Markss.

Kurucs šosezon NBA laukumā devies desmit mačos, caurmērā gūstot 2,3 punktus, izcīnīdams 2,2 atlēkušās bumbas. Pērn viņš laukumā devās 63 spēlēs, caurmērā iemetot 8,5 punktus un izcīnot 3,9 bumbas zem groziem.

Kā vēsta Markss, divas vēl vārdā nenosauktas NBA komandas patlaban ieguldot savu laiku un līdzekļus, lai sīkāk izpētītu vai Kurucs ir maiņas darījuma vērts. Tāpat šīs vienības izskata viņa rīcību jūnijā notikušajā incidentā, kad basketbolists esot draudējis sev atņemt dzīvību, bet īsi pēc tam uzbruka savai bijušajai draudzenei.

Latvietis šosezon nav spējis nosargāt vietu Nets sastāvā, kā rezultātā viņš jau astoņus mačus aizvadījis attīstības jeb G līgā. Līmeni zemākajā G līgā, Kurucs Longailendas Nets rindās vidēji laukumā pavadījis teju 30 minūtes, kurās vidēji gūti 11,8 punkti un izcīnītas 6,6 atlēkušās bumbas. Tāpat viņš caurmērā izcēlies ar 3,6 rezultatīvām piespēlēm.

Nets aizvadītajā naktī mājās ar 108:113 piekāpās Šarlotas Hornets, šo maču no rezervistu soliņa noraugoties Kurucam. Nākamā Bruklinas komandas spēle paredzēta sestdien pret čempionvienību Toronto Raptors.

NBA maiņas darījumi būs atļauti no janvāra pirmās nedēļas līdz 6.februārim. Nedēļu vēlāk Čikāgā paredzēta Visu zvaigžņu spēle.

 

Top komentāri

BaronsXXL
B
Es ieteiktu kādam NBA klubam paņemt divus brāļus Kurucus. Jo nākošais brālis varētu būt pat labāks par vecāko...;))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi