Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Džeimsa triple-double neglābj čempioni Cavaliers no kārtējās neveiksmes

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienība Klīvlendas Cavaliers ceturtdien, par spīti sava līdera Lebrona Džeimsa nopelnītajam triple-double, cieta trešo zaudējumu pēc kārtas.

Cavaliers viesos ar rezultātu 101:106 (29:22, 23:33, 28:18, 21:33) atzina Detroitas Pistons pārākumu.

Džeimss šajā mačā guva 29 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un izdarīja desmit rezultatīvas piespēles, 50.reizi karjerā tiekot pie divciparu skaitļiem trīs statistikas rādītājos jeb triple-double. Tāpat Džeimss šajā mačā septiņas reizes trieca bumbu grozā no augšas, taču bija neveiksmīgs no tālmetienu līnijas, netrāpot nevienu no sešiem metieniem.

Vēl pirms pēdējās ceturtdaļas Cavaliers bija vadībā ar 80:73, tomēr tad mājinieki guva 13 punktus pēc kārtas, pārņemot vadību un to nosargājot līdz mača beigām, tiekot pie trešās uzvaras pēdējos četros mačos.

Uzvarētājiem Redžijs Džeksons guva 21 punktu, bet Andrē Dramonds sameta 20 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas zem groziem.

Cavaliers rindās šajā mačā laukumā atgriezās Ērls Smits, kurš pirksta traumas dēļ izlaida 36 iepriekšējās cīņas.

Tikmēr citā spēlē Portlendas Trail Blazers sīvā cīņā pagarinājumā ar 114:108 (27:17, 30:35, 19:26, 21:19, 17:11) uzvarēja Filadelfijas 76ers vienību.

Uzvarētājiem lielisku spēli aizvadīja bosnietis Jusufs Nurkičs, kurš guva 28 punktus, labojot karjeras rekordu, kā arī izcīnīja 20 atlēkušās bumbas, izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles un bloķēja sešus pretinieku metienus.

Kā vēsta Portlendas klubs, pēdējo reizi kādam basketbolistam tik iespaidīga statistika atsevišķā spēlē bijusi vien 1986.gadā, kad ko līdzīgu iespējis Čārlzs Bārklijs.

Trail Blazers, kas izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, februārī Nurkiču iemainīja no Denveras Nuggets.

Tikmēr 76ers komandā 28 punktus guva horvāts Dario Šaričs, taču Filadelfijas vienība cieta sesto zaudējumu pēdējos septiņos mačos.

Vēl vienā mačā Losandželosas Clippers viesos ar 114:98 (26:21, 28:24, 31:20, 29:33) uzvarēja Memfisas Grizzlies komandu.

Uzvarētājiem Ostins Riverss sameta 20, bet Kriss Pols 19 punktus, kamēr Grizzlies rindās 20 punktus guva Marks Gasols. Memfisas komanda cieta jau ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Jau ziņojām, ka latvietis Dāvis Bertāns ceturtdien iemeta trīs punktus, tomēr viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs komanda duelī pret pēdējā laikā neveiksmīgi spēlējošo Oklahomsitijas Thunder vienību pārtrauca deviņu panākumu sēriju.

Spurs viesos piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 92:102 (28:29, 21:17, 22:26, 21:20). Līgas vicelīdere Spurs zaudēja pirmoreiz kopš 13.februāra, kad Latvijai vēsturiskā mačā tika atzīts Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas Knicks vienības pārākums, kamēr Thunder pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

Grega Popoviča vadītā Spurs komanda ar 50 panākumiem 64 mačos joprojām atrodas stabilā Rietumu konferences otrajā pozīcijā, un jau ir nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs, bet līdere konferencē un visā līgā ar 52 uzvarām ir pērnās sezonas fināliste Goldensteitas Warriors.

Tikmēr Austrumu konferences līdere ar 42 uzvarām 64 spēlēs joprojām ir Cavaliers, bet Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar 26 panākumiem atrodas 12.pozīcijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi