Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Džeimsa rekordsērijas pārtraukšana neliedz Heat uzvarēt NBA fināla atkārtojumā

Maiami Heat komandas līderis Lebrons Džeimss ceturtdien nespēja turpināt savu iepriekšējā cīņā sasniegto rekordsēriju, tomēr viņa pārstāvētajai vienībai tas neliedza tikt pie panākuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) fināla atkārtojumā. 

Aizvadītajā mačā Heat izbraukumā ar 110:100 (32:17, 31:29, 25:23, 22:31) pieveica Oklahomasitijas Thunder, Džeimsam izceļoties ar 39 punktiem, tomēr viņš realizēja "vien" 58% metienu no spēles. 

Savukārt iepriekš viņš bija kļuvis par pirmo spēlētāju NBA vēsturē, kurš sešās spēlēs pēc kārtas guvis vismaz 30 punktus un realizējis vismaz 60% veikto metienu. Kā ziņots, iepriekš līgas vēsturē ar līdzīgu precizitāti un rezultativitāti piecos mačos pēc kārtas bija izcēlušies vienīgi Edrians Dentlijs un Mouzess Melouns.

"Visas labās lietas reizes beidzas," pēc mača teica Džeimss. "Tā bija laba sērija, tomēr mēs šodien uzvarējām un tas ir pats svarīgākais." Vēl šajā mačā Džeimss pamanījās izcīnīt arī 12 atlēkušās bumbas un izpildīt septiņas rezultatīvas piespēles, garantējot līgas čempionvienībai septīto uzvaru pēc kārtas. 

Tāpat Heat komandā Kriss Bošs maču noslēdza ar 20 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām. 

Savukārt Thunder rindās 40 punktus guva Kevins Durants, kamēr Rasels Vestbrūks pievienoja 26 punktus, desmit rezultatīvas piespēles un piecas atlēkušās bumbas. Oklahomasitijas klubs šajā mačā pārtrauca septiņu mājas spēļu uzvaru sēriju. 

Daudzsološa ceturtdien bija arī otra notikusī NBA spēle, kurā Losandželosas duelī Clippers ar 125:101 (31:17, 33:35, 37:28, 24:21) pārspēja Lakers.

Uzvarētājiem ar 24 gūtajiem punktiem un 13 rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kriss Pols, bet Bleiks Grifins guva 22 punktus, turklāt 18 no tiem jau pirmajā ceturtdaļā, kad Clippers ieguva pārsvaru. Tikmēr Lakers rindās Kobe Braients guva 20 punktus un pievienoja 11 rezultatīvas piespēles. 

Šīs bija pēdējās NBA spēles pirms svētdien paredzētās līgas Visu zvaigžņu spēles. Clippers komandai pirms tās labāka bilance par Lakers ir pirmoreiz 20 gadu laikā. 

NBA un Rietumu konferences kopvērtējuma līderpozīcijā pašlaik ar 42 uzvarām 54 spēlēs atrodas Sanantonio Spurs, bet tai ar 39 panākumiem 53 mačos seko Thunder. Savukārt trešo vietu ar 39 panākumiem 56 cīņās ieņem Clippers

Latvieša Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors komanda ar 30 panākumiem 52 cīņās ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, bet Lakers ar 25 panākumiem 54 spēlēs atrodas vien devītajā pozīcijā. 

Savukārt Austrumu konferences līderpozīcijā ar 36 panākumiem 50 cīņās atrodas Heat, kas par četru uzvaru tiesu apsteidz Ņujorkas Knicks vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi