Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Džeisons Kids nolēmis beigt basketbolista karjeru

Par basketbolista karjeras beigām 40 gadu vecumā paziņojis viens no visu laiku izcilākajiem aizsargiem Džeisons Kids. Viņš 19 sezonu laikā kļuva par vienu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) visu laiku labākajiem piespēlētājiem un atlēkušo bumbu vācējiem starp aizsargiem.

"Domāju, ka šis ir īstais brīdis," Kids par plāniem likt punktu spēlētāja karjerai paziņojis ASV portālam ESPNNewYork.com, piebilstot, ka apsver karjeras iespējas basketbola trenera arodā vai televīzijā. Spēlētājs atteicies no līguma ar Ņujorkas Knicks, kas bija spēkā vēl uz diviem gadiem par kopējo summu nedaudz virs 6 miljoniem ASV dolāru.

Kids karjeras laikā desimit reizes piedalījies NBA Zvaigžņu spēlē. Piecas sezonas viņš bijis līgas labākais piespēlētājs, un starp visu laiku labākajiem rezultatīvo piespēļu autoriem viņš atpaliek vien no leģendārā Džona Stoktona.

Viņš karjeras laikā pārstāvējis Dalasas Mavericks, Fīniksas Suns, Ņūdžersijas Nets un Ņujorkas Knicks komandas. 2011.gadā viņš ar Mavericks vienīgo reizi kļuva par NBA čempionu. Viņa rēķinā ir arī divas olimpiskās zelta medaļas ASV izlases sastāvā, kā arī trīs pasaules čempiona tituli.

Interesanti, ka ar pāris dienu intervālu par karjeras beigām paziņojuši abi spēlētāji, kuri 1995.gadā dalīja NBA sezonas labākā debitanta godu. Nesen basketbola kedas uz vadža kāra arī Grants Hils.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi