Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Džordans kļūs par Šarlotas Bobcats kluba īpašnieku

Leģendārais basketbolists Maikls Džordans noslēdzis vienošanos ar līdzšinējo Nacionālās basketbola asociācijas kluba Šarlotas Bobcats īpašnieku Bobu Džonsonu un pēc formalitāšu nokārtošanas kļūs par tā saimnieku.Darījuma nosacījumi un finansiālā puse pagaidām netiek oficiāli izpausta. Īpašnieku maiņa vēl arī jāapstiprina NBA klubu vadītāju padomei.

Džordana uzņēmumam MJ Basketball Holdings LLC līdz piektdienas pusnaktij bija ekskluzīvas tiesības iegādāties klubu, ko seškārtējais NBA čempions arī izmantoja. Vēlāk uz to pretendēja arī bijušais Hjūstonas Rockets saimnieks Džordžs Postoloss, kurš apsveicis Džordanu ar panākto vienošanos.Šarlotas kluba pastāvēšanas piecos gados Bobs Džonsons zaudējis apmēram 150 miljonus dolāru. Ne visai populāro komandu no finansiālajiem zaudējumiem neglāba arī īpašnieka lēmums piesaistīt kluba darbībā Džordanu. Līdz šim slavenajam basketbolistam ar Bobcats komandu bija savdabīgas attiecības. Džordanam piederēja neliela daļa Bobcats kluba akciju. Viņš oficiālu posteni kluba štatā neieņēma, reti apmeklēja spēles un treniņus, bet ar savu autoritāti būtiski ietekmēja vadības lēmumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi