Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Fišers: Porziņģis ir viens no spēlētājiem, kurš mums deva iespējas šo maču uzvarēt

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis kā savu galveno individuālo mērķi debijas sezonā Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) izvirzījis stabilitātes iegūšanu.

Kā ziņots, Porziņģis ceturtdien izcēlās ar 13 punktiem, bet pie double-double nespēja tikt jau ceturtajā duelī pēc kārtas, savukārt viņa pārstāvētā Ņujorkas Knicks vienība izbraukumā ar 97:99 (16:24, 23:22, 26:30, 32:23) piekāpās Sakramento Kings.

Porziņģis pēc mača atzina, ka bijis ļoti grūti spēlēt pret Demarkusu Kazinsu, kurš duelī varēja lepoties ar 27 punktiem un 11 bumbām zem groziem.

"Viņš ir viens no labākajiem centriem līgā, ļoti fizisks, ļoti, ļoti, ļoti labs centrs. Darīju visu, ko varēju, bet ļoti grūti apturēt tādu spēlētāju," stāstīja Porziņģis.

"Pret Kazinsu nav viegli spēlēt, bet viņš ar savu aktivitāti palīdzēja mums, strādāja aizsardzībā. Viņš smagi cīnās, ir viens no spēlētājiem, kurš mums deva iespējas šo maču uzvarēt," latvieti slavēja Knicks galvenais treneris Dereks Fišers.

Kā ziņots, vēl trešās ceturtdaļas otrajā pusē Knicks komandai bija 19 punktu deficīts. Kaut tā spēja gandrīz panākt neizšķirtu, turklāt arī ieguva iespēju izpildīt pēdējo metienu, tika piedzīvots astotais zaudējums pēdējos desmit mačos.

"Atspēlēšanās bija solis pareizajā virzienā. Visi, kas bija laukumā, atdeva 100%. Mums bija lēns sākums, bet cīnījāmies un tādi vēlamies būt katru vakaru," stāstīja Porziņģis.

Kā uzsvēra Porziņģis, viņam galvenais ir komandas izcīnītās uzvaras, tomēr spēlētājs ir arī sev nospraudis individuālos mērķus. "Vienmēr varu spēlēt labāk. Pagaidām mans sniegums ir kā pa kalniem, tāpēc debijas sezonas galvenais mērķis ir iegūt stabilitāti."

Šajā sezonā Porziņģis 24 spēlēs vidēji izcēlies ar 14,1 punktu un 8,6 atlēkušajām bumbām.

Tiesa, Knicks komanda piedzīvojusi jau četrus zaudējumus pēc kārtas un pašlaik ar desmit panākumiem 24 spēlēs atrodama Austrumu konferences 12.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi