Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Freimanim uzvara, Šeļakovam un Mejerim zaudējumi Spānijā

Spēles Spānijas otrās spēcīgākās basketbola līgas _LEB Gold _turnīrā aizvadījuši trīs latviešu spēlētāji. Rolanda Freimaņa pārstāvētā Girona vienība svinēja uzvaru, savukārt Andreja Šeļakova CB Tarragona un Mareka Mejera Knet Clavijo piedzīvoja zaudējumus.

Rolands Freimanis un Girona klubs savā laukumā pārspēja Mallorca ar 88:83. Uzvaru ar 20 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām kaldināja komandas pieredzējušākais spēlētājs Derils Midltons. R.Freimanis spēli uzsāka no rezervistu soliņa, taču nospēlētās 11 minūtēs punktus neguva. Spēlētāja kontā gan divas rezultatīvas piespēles, pa vienai atlēkušajai un pārtvertai bumbai. Tāpat uzbrucējs pieļāva vienu kļūdu, vienu reizi tika bļoķēts un spēli beidza ar piecām personīgajām piezīmēm.

Zaudējumu piedzīvojusi A.Šeļakova pārstāvētais CB Tarragona, kura viesos ar 62:90 cieta sagrāvi Burgos vienībai. A.Šeļakovs laukumā devās komandas starta pieciniekā un spēlē pavadīja 21 minūti, kuru laikā guva četrus punktus, izcīnija sešas atlēkušās bumbas, bloķēja trīs pretinieku metienus, pārtvēra divas piespēles, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, kā arī vienu reizi tika bloķēts, pieļāva trīs kļūdas un izpelnījās tikpat personīgās piezīmes.

Izbraukuma spēlē ar zaudējumu nācās samierināties arī Marekam Mejerim un Knet Clavijo spēlētājiem, ar 107:90 atzīstot Melilla pārrākumu. M.Mejeris nākot laukumā kā rezervists tajā pabija vien piecas minūtes, statistikas ailītēs atzīmējoties tikai ar divām pieļautām kļūdām.

Girona LEB Gold turnīrā pašreiz atrodas astotajā vietā 18 komandu konkurencē. BC Tarragona un Knet Clavijo ierindojas attiecīgi 14. un 16. vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi