Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Galvanovskis: pievīla metienu realizācija

Basketbola kluba Ventspils galvenais treneris Agris Galvanovskis galveno iemeslu zaudējumā Itālijas klubam Lauretana Eiropas kausa izcīņas kārtējā spēlē (63:77) sliecās meklēt metienu realizācijas procentu ailē spēles tehniskajā protokolā."Mūs šodien pievīla metienu realizācija. Esam izmetuši gandrīz tikpat, cik viņi, bet trāpījuši daudz mazāk.

Tāpat kā Itālijā, arī šodien netikām galā ar viņu tālmetieniem, lai gan zinājām, ka šī komanda ir tendēta uz metieniem no distances. Garie spēlētāji tika galā ar groza apakšu, toties “mazajiem” neizdevās nosegt viņu metējus. Protams, iemeta arī pāri rokām, bet bija tādas epizodes, kad spēlētāji līdz galam nenostrādāja aizsardzībā," Galvanovskis citēts kluba mājaslapā internetā.Treneris bija gandarīts par Sanda Buškevica parādīto sniegumu pirmajā spēlē pēc atgriešanās Ventspilī."Uznākot laukumā, viņš komandai deva jaunu enerģiju. Diemžēl spēlētāji negaida no viņa piespēles, kādas līdz šim neviens nebija dalījis. Basketbolisti izrādījās negatavi spēlēt kopā ar pieredzējušāku spēlētāju. Bet gan jau pieradīs. Cepuri nost Sanda priekšā, ka viņš centās savākt komandu."Galvanovskis arī uzsvēra, ka progress komandas sniegumā esot jūtams.Sandis Buškevics: "Cīnījāmies, diemžēl tā kārtīgi tas sanāca tikai pēdējās astoņas minūtes. Arī man gadījās muļķīgas kļūdas. Diemžēl daļa no tām bija tādēļ, ka mani komandas biedri mani vēl nesaprata. Arī turpmāk centīšos "barot" viņus ar bumbām, ja spēlētāji būs brīvi. Šovakar zaudējām ļoti labi nokomplektētai komandai, kas cīnās par augstām vietām arī Itālijas līgā. Mums atliek tikai strādāt, lai jaunie spēlētāji saprot, ko no viņiem grib un kāds šis basketbols ir. Es ticu, ka viņiem viss izdosies.”Viesu treneris Luka Beči atzina, ka komanda izcīnījusi ļoti svarīgu uzvaru, kas pietuvina to turnīra nākamajai kārtai: "Mūsu uzdevums bija neļaut ventspilniekiem spēlēt ātru basketbolu, kas viņiem ir parocīgs. Tas arī izdevās, lai gan ceturtajā ceturtdaļā uz brīdi zaudējām koncentrēšanos, un mājinieki pietuvojās. Tā nedrīkstēja notikt. Tomēr galvenais, ka izdevās uzvarēt, un mājās varam doties apmierināti. Joprojām saglabājam labas cerības uz spēlēšanu nākamajā posmā, kas mūsu klubam būs ļoti liels sasniegums, jo Eiropas kausos startējam pirmo reizi."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi