Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Gatavojas visi piecpadsmit

Atsākot gatavošanos jau šonedēļ startējošajam Eiropas čempionāta finālturnīram, Latvijas valstsvienības treneru rīcībā pēc ilgāka pārtraukuma atkal bija visi piecpadsmit atlikušie kandidāti. Arī Žanis Peiners, kuram medicīniskajās pārbaudēs konstatēts, ka savainotais sāns ir sadzijis, un rēzeknietis treniņos piedalījās ar pilnu jaudu. Treneri gan joprojām nesteidzas ar sastāva nosaukšanu finālturnīram. Divpadsmit spēlētāji jāpaziņo līdz ceturtdienas pēcpusdienai.

Šonedēļ treniņi aizrit ar jau lielāku akcentu uz pirmajiem pretiniekiem no Beļģijas. Līdz šim nodarbībās iekļauti tikai atsevišķi gaidāmo pretinieku spēles akcenti. "Darbojamies lietišķā un pozitīvā noskaņā, bija jūtams liels enerģijas lādiņš," Latvijas Basketbola savienības mājas lapā citēts izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis. Lai gan visi spēlētāji trenējas uz pilnu slodzi, treneri ar trīs "lieko" spēlētāju nosaukšanu nesteidzas. Paredzams, ka lielākā neskaidrība joprojām ir aizsargu pozīcijās, jo uzbrucēji Mārtiņš Laksa un Dāvis Rozītis gatavošanās cikla otrajā pusē kaujas apstākļos pārbaudīti maz.

Latvijas komanda otrdien pēdējo reizi bija vienīgā Arēnas Rīga saimniece, jo trešdien ieradīsies arī pārējās piecas D apakšgrupas komandas. Pirmie Rīgā ieradīsies mūsu pirmie pretinieki beļģi, kuri ielido drīz pēc pusdienlaika, bet kā pēdējie ar autobusu pievakarē plāno atbraukt Igaunijas basketbolisti.

Visu rakstu lasiet trešdienas, 2.septembra, laikrakstā Diena! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi