Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Goldensteitas Warriors kā pirmie iesoļo NBA Rietumu finālā

Pašreizējie NBA čempioni Goldensteitas Warriors kļuvuši par pirmo komandu, kas sasniegusi Rietumu konferences finālu. Pusfināla sērijas piektajā spēlē savā laukumā kareivji ar 125:121 pārspēja Portlendas Trail Blazers, sērijā triumfējot ar 4-1.

Spēles pirmajā puslaikā nelielu pārsvaru iekrāja Portlenda, vienubrīd tam sasniedzot 11 punktus, bet lielajā atpūtā komandas devās pie rezultāta 63:58 viesu labā. Otrajā puslaikā Goldensteita ar savu līderu pūlēm atspēlējās, pārsvarā saglabājot dažu punktu pārsvaru. Pusotru minūti pirms spēles beigām Trail Blazers pietuvojās līdz 116:118, tomēr atlikušajā laikā Warriors līderis Stīvens Karijs ar tālmetienu un četriem precīziem soda metieniem nodrošināja uzvaru mājiniekiem - 125:121.

Visā spēlē Karijs guva 29 punktus un atdeva 11 rezultatīvas piespēles, bet 33 punkti Klejam Tompsonam (tālmetieni 6/9). Tāpat uzvarētājiem ar double-double izcēlās Dreimonds Grīns, kuram 13 punkti un 11 atlēkušās. Portlendai 28 punktus guva līderis Damjens Lilards, bet par vienu mazāk Sīdžejam Makkolumam.

Rietumu finālā Warriors tiksies ar Oklahomsitijas Thunder un Sanantonio Spurs pusfināla uzvarētāju. Pirms sestās spēles ar 3-2 vadībā ir Thunder, turklāt mačs notiks viņu laukumā.

Tikmēr soli pretī Austrumu finālam spēra Toronto Raptors, kas bez lietuvieša Jona Valančūna ierindā savā laukumā ar 99:91 pārspēja Maiami Heat. Sērijā ar 3-2 vadībā Toronto, nākamā spēle notiks Maiami.

Demars Derozans uzvarētājiem guva 34 punktus, bet Kails Louerijs pievienoja 25. Tikmēr Maiami no zaudējuma neglāba Dveina Veida 20 punkti. 

Austrumu finālā jau iekļuvuši Klīvlendas Cavaliers ar Lebronu Džeimsu, Kairiju Īrvingu un Kevinu Lavu priekšgalā, kas pusfinālā ar 4-0 pārspēja Atlantas Hawks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi