Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Hārdeveja 37 gūtie punkti neglābj Knicks no astotā zaudējuma pēc kārtas

Tims Hārdevejs juniors trešdien guva 37 punktus, taču tas neglāba Ņujorkas Knicks komandu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā no astotā zaudējuma pēc kārtas.

Bez Kristapa Porziņģa palikusī "Knicks", aizvadot pēdējo spēli pirms NBA Visu Zvaigžņu mača, kas šīs nedēļas nogalē notiks Losandželosā, savās mājās ar rezultātu 113:118 (39:26, 33:25, 15:39, 26:28) zaudēja Vašingtonas "Wizards" komandai, laukuma saimniekiem nespējot nosargāt 27 punktu pārsvaru.

Jau vēstīts, ka latviešu zvaigzne Porziņģis pagājušajā nedēļā sarāva ceļgala krusteniskās saites. Otrdien liepājniekam tika veikta operācija, pēc kuras viņam nāksies izlaist aptuveni desmit mēnešus.

Ņujorkas klubs kopš Porziņģa traumas piedzīvojis četrus zaudējumus tikpat spēlēs, bet astoņu neveiksmju sērija komandai ir garākā šajā sezonā.

"Knicks" aizvadīja teicamu spēles pirmo daļu, pēc kuras bija vadībā ar 72:51, tomēr turpinājumā pamanījās iespaidīgo pārsvaru izsēt. Pirms noslēdzošā spēles nogriežņa mājinieki jau zaudēja ar 87:90, beigās piedzīvojot kārtējo neveiksmi, turpinot attālināties no izslēgšanas spēļu zonas.

"Wizards" šajā mačā veica lielāko atspēlēšanos šosezon visā līgā, jo 28.decembrī 26 punktu deficītu veiksmīgi "dzēsa" Bostonas "Celtics".

Pēc ilgāka pārtraukuma ļoti rezultatīvu spēli aizvadīja Hārdevejs, kurš tikai par punktu atpalika no sava šīs sezonas rezultatīvākā snieguma, savukārt 30 punktu robežu pārsniedza pirmo reizi kopš 19.janvāra. Hārdevejs trāpīja 14 no 24 metieniem, tostarp sešus no deviņiem tālmetieniem.

Tāpat kārtējo "double-double" nokārtoja turku centrs Eness Kanters, kurš guva 24 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, bet ar 16 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām piebalsoja Porziņģa aizstājējs Maikls Bīzlijs.

Kanters divciparu skaitļus divos statistikas rādītājos sasniedzis pēdējos deviņos mačos, bet šosezon pie "double-double" viņš ticis 28 mačos.

Tikmēr "Wizards" komandā 36 punktus guva Bredlijs Bīls, bet 22 punktus sameta Oto Porters juniors, palīdzot bez traumētā līdera Džona Vola spēlējošajai Vašingtonas komandai izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas.

Pirmajā puslaikā Hārdavejs guva 32 punktus, taču spēles otrajā daļā viņš, tāpat kā visa "Knicks" komanda salūza, trešajā ceturtdaļā ielaižot 39 punktus, pretiniekiem no spēles realizējot 77,2% metienu. Uz neilgu brīdi "Knicks" bija vadībā noslēdzošajā ceturtdaļā (94:93), taču beigas mājinieku izpildījumā atkal bija ļoti vājas.

"Knicks" vienība piedzīvoja 15 zaudējumu pēdējos 19 mačos, turpinot attālināties no izslēgšanas turnīra zonas, no tās atpaliekot jau par septiņu uzvaru tiesu. Ņujorkas vienība ar 23 uzvarām 59 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu, kamēr "Wizards" ar 33 panākumiem 57 mačos ir konferences ceturtajā pozīcijā.

Nākamo spēli "Knicks" aizvadīs 22.februārī viesos pret Orlando "Magic".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi