Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Heat cer pastiprināties ar NBA zvaigznēm Odomu un Būzeru

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami Heat cer papildināt sastāvu ar Lamāru Odomu, ar kuru nespēj vienoties Losandželosas Lakers, un Karlosu Būzeru, kurš nevēlas palikt Jūtas Jazz vienībā, informē amerikāņu mediji.Maiami Heat cer pastiprināt sastāvu, jo tāda bijusi komandas līdera Dveina Veida prasība, ja klubs vēlas viņu paturēt.

Klubs cer izveidot darījumu, kā rezultātā Būzers nokļūtu Maiami, uz Jūtu dotos Udoniss Hazlems, bet Dorels Raits nokļūtu Memfisas Grizzlies.Lamārs Odoms, kurš pagājušajā sezonā bija viens no Lakers vadošajiem spēlētājiem ceļā uz NBA čempionu titulu, šobrīd ir neierobežoti brīvais aģents. Heat viņam gatavs piedāvāt piecu gadu līgumu par kopējo summu 34 miljoniem ASV dolāru. Basketbolista aģents cenšas panākt vienošanos ar Lakers uz tādu pašu termiņu, taču par 45 miljoniem dolāru.

Būzers pagājušajā sezonā piedalījās tikai 37 Jazz spēlēs, vidēji katrā gūstot 16,2 punktus un izcīnot 7,4 atlēkušās bumbas. Izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā Jazz ar 1:4 piekāpās Losandželosas Lakers, bet Būzers vidēji spēlē guva 20,6 punktus un izcīnīja 13,2 atlēkušās bumbas.

Odoms pagājušajā sezonā 78 spēlēs vidēji guva 11,3 punktus un izcīnīja 8,2 atlēkušās bumbas, bet izslēgšanas spēļu turnīrā 23 mačos guva 12,3 punktus un 9,1 atlēkušo bumbu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi