Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 14. septembris
Sanda, Sanija, Sanita, Santa, Sandija

Iepriekšējos divos gados Rīgā spēlējušais basketbola klubs Prometey pārtrauc savu darbu

Iepriekšējos divos gados Rīgā spēlējušais basketbola klubs "Prometey" pārtrauc savu darbu, paziņoja kluba prezidents Volodimirs Dubinskis.

Ukrainas varasiestādes pagājušajā nedēļā veica kratīšanas "Prometey" birojā un akadēmijā, kluba sponsoru birojos un Dubinska ģimenes mājā aizdomās par to, ka caur "Prometey" tiek atmazgāt nauda. 

""Prometey" ir projekts, kas tā pastāvēšanas laikā nav pārkāpis nevienu Ukrainas likumu, maksājis oficiālās algas, nodokļus, attīstījis Ukrainas volejbolu un basketbolu. Regulāri atbalstīja mūsu militāros spēkus. Neviens sportists vai kluba darbinieks nav pametis valsti, izmantojot tiesības ceļot uz ārzemēm," teikts Dubinska paziņojumā sociālās tīklošanās vietnē "Facebook".

Kā raksta ukraiņu basketbola žurnālists Oleksandrs Prošuta, pārbaudes pret Dubinski un ar viņu saistītajiem uzņēmumiem nav retums. Pēdējos trīs, četros gados viņš ar partneriem ir kļuvuši par ietekmīgiem uzņēmējiem ceļubūves nozarē, viņu uzņēmumiem saņemot vērtīgus iepirkumus no valsts.

Kopš 2012.gada Volodimirs Dubinskis ar brāli Leonīdu ir ASV Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) meklēšanā par dalību nekustamo īpašumu krāpniecības shēmās Kalifornijā. 

"Prometey" iepriekšējās divās sezonās uzvarēja Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā. Pērn komanda sasniedza ULEB Eirokausa pusfinālu un nonāca pāris uzvaru attālumā, lai iegūtu tiesības spēlēt Eirolīgā. 

Jau maijā klubs paziņoja, ka nākamajā sezonā nespēlēs turnīros Eiropā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ātruma cilts: vai Leonardo da Vinči ir automobiļa tēvs

Diena.lv kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz Pauls Timrots apmeklē izstādi Leonardo da Vinči mašīnas Rīgas Motormuzejā un izmēģina ģēnija izgudrojumu...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi