Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kārkliņa: Pēdējā mājas spēlē bija obligāti jāuzvar

TTT Rīga rezultatīvākā spēlētāja spēlē pret TEO bija Kristīne Kārkliņa, kura pēc spēles uzsvēra: "Pēdējā mājas spēlē bija obligāti jāuzvar.""Iesākām ne tik labi kā vajadzēja. Iespējams, tas bija dēļ smagajiem treniņiem pēdējās nedēļās vai arī ilgo pauzi bez spēlēm. Zaudējām cīņā zem groza, taču beigās mums iekrita paši svarīgākie metieni.

Pēdējā mājas spēlē bija obligāti jāuzvaru," pēc spēles teica Kārkliņa. Komandas galvenais treneris Aigars Nerips spēli komentēja tā: "Spēles likteni jau pirms pēdējām minūtēm varēja izšķirt Vilisa, taču viņa neguva grozu. Tehniskā piezīme, ko piešķīra pretiniecēm, bija tīri tikai dēļ spēlētājas nesavaldības. Taču jāpiekrīt, ka to izraisīja mūsu agresīvā spēle. Spēles laikā bija epizodes, kad strīdīgas bumbas zaudējām, bet labi, ka pēdējās trīs šādas bumbas tika mums. Biju domājis, ka Dreimane varēs spēlēt jau šodien, taču pirms spēles viņa apspriedās ar komandas fizioterapeiti un izlēma, ka vēl nevajadzētu riskēt.""Par to, vai komandā paliks leģionāres, varēs runāt kādu brīdi pēc Eirokausu pēdējās spēles. Ar visām ir līgumi līdz Eirolīgas beigām un pēc tam ar katru atsevišķi runāsim par iespēju līgumu pagarināt, tajā skaitā arī ar dažām vietējām spēlētājam. Tomēr skaidrs, ka mūsu sastāvs būs konkurētspējīgs, jo, ja kāda atstās komandu, vietā paņemsim kādu citu. Pagājušā pavasara notikumi neatkārtosies."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi