Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Klintsons: VEF piedāvājumu apvienoties izvērtēsim kluba valdes sēdē

"ASK Rīgas" ģenerāldirektors Visvaldis Klintsons otrdien ziņu aģentūrai BNS norādīja, ka "VEF Rīgas" izteikto piedāvājumu sākt sarunas par abu komandu apvienošanu viņa pārstāvētais klubs izvērtēs trešdien plānotajā "ASK Rīgas" valdes sēdē.

= Aptauja: Kā jūs vērtējiet izskanējušo aicinājumu apvienot VEF un ASK basketbola klubus?

"Negribu skriet pa priekšu vilcienam un tagad pateikt jā vai nē, vai tas iespējams vai nē. Rīt [trešdien] notiks kluba valdes sēde, kurā noteikti izskatīsim "VEF Rīgas" izteikto piedāvājumu. Tā ir lieta, kur jāapsēžas un viss sīki jāizrunā," sacīja Klintsons, kurš ar "VEF Rīgas" otrdien publiskoto vēstuli par piedāvājumu apvienoties iepazinies, to izlasot internetā.

Savukārt "ASK Rīgas" prezidents Rīgas mērs Jānis Birks otrdien atrodas komandējumā Briselē, tāpēc viņa viedokli šajā jautājumā neizdevās uzzināt, bet tas būs iespējams pēc mēra atgriešanās Latvijā.

Jau ziņots, ka basketbola klubs "VEF Rīga" ir nosūtījis vēstuli basketbola kluba "ASK Rīga" prezidentam Birkam ar aicinājumu sākt sarunas par šo abu galvaspilsētas klubu konsolidāciju. Pēc VEF uzskata, Rīgā ir jāizveido viena stipra nacionāla komanda, un ekonomiskā krīze pasaulē, Latvijā un Latvijas vadošajos basketbola klubos ir brīdis, lai par šo jautājumu beidzot domātu nopietni.

"Lai arī basketbolu lepni dēvējam par savu nacionālo sporta veidu, ne Baltijas, ne Eiropas čempionātu turnīru tabulas par to neliecina. Tā vietā, lai ambiciozi konkurētu starptautiski, galvenās pūles Latvijas vadošie klubi ieguldījuši cīņā par pašmāju zeltu. Vai pirmie ciemā ir adekvāts statuss bijušajai Eiropas basketbola galvaspilsētai? Mums ir jāatgriežas starp labākajiem. Tas iespējams, Rīgā izveidojot vienu stipru nacionālu komandu. Tas jādara pārdomāti, nevis radot iedomātu superklubu, bet nopietnu basketbola piramīdas virsotni. Ekonomiskā krīze pasaulē, Latvijā un mūsu vadošajos basketbola klubos ir brīdis, lai par šo jautājumu beidzot domātu nopietni," vēstulē Birkam raksta "VEF Rīgas" valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Saistītie raksti


= Birku aicina sākt sarunas par VEF un ASK klubu apvienošanu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi