Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvijas basketbola sezona startē ar spēli Madonā

Čempionvienības VEF Rīga un Latvijas Universitātes komandu spēle trešdien Madonā ieskandinās 22. Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonu. Pamatturnīrā startēs 11 komandas, kuras cīnīsies par sešām vietām izslēgšanas spēlēs.

Pirmo reizi kopš 1999. gada LBL elitē startē vairāk nekā desmit komandu. Ierindā palicis pērnais deviņnieks, klāt nākusi jaunizveidotā komanda no Jēkabpils, bet augstākajā līgā atgriezušies divkārtējie valsts čempioni, kas startēs ar nosaukumu Barons kvartāls.

Eirokausos startējošie pagājušā gada finālisti VEF Rīga un BK Ventspils, kā arī U18 izlase, pamatturnīrā aizvadīs divus riņķus, bet pārējās vienības savā starpā tiksies četras reizes. Pirmo divu vietu ieguvēji nodrošinās vietu pusfinālā, bet 4.-6. pozīcijas īpašnieces sacentīsies ceturtdaļfinālā. Iepriekšējā sezonā intriga cīņā par sešnieku bija visai nosacīta, šosezon tā ir daudzsološa. Abas jaunpienācējas ir gana ambiciozas, turklāt visas komandas savlaicīgi sākušas gatavoties sezonai. Pērn vairākas vienības līdz pēdējam brīdim vēl nezināja, vai tiks pie iespējas spēlēt LBL.

Interneta tiešraides iespēju robežās nodrošinās portāls Sportacentrs.com, bet astoņas pamatturnīra cīņas pārraidīs arī LTV 7. kanāls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Basketbols

Latvijas Basketbola līgas komandas
VEF Rīga, BK Ventspils, Liepājas lauvas, Latvijas Universitāte, BK Valmiera, BK Jelgava, Jūrmala/Fēnikss, BA Turība, Latvija U18, Barons kvartāls, BK Jēkabpils

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi