Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

LBL finālsērijas vērtīgākais basketbolists Mejeris pagarina līgumu ar VEF Rīga

Pagājušās sezonas Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas vērtīgākais spēlētājs Mareks Mejeris pagarinājis līgumu ar valsts čempioniem VEF Rīga, informē klubs.

"Pagājusī sezona man bija izdevusies, un nolēmu turpināt labi iesākto ar VEF Rīga komandu. Esmu pateicīgs vienībai par doto iespēju sevi pierādīt un attīstīties labā līmenī. Ar nepacietību gaidu jauno sezonu," klubs citē 23 gadus vecā Mejera teikto.

Aizvadītajā sezonā Mejeris bija vienīgais spēlētājs VEF Rīga rindās, kurš piedalījās visās spēlēs, kopumā aizvadot 61 maču. Vislabāko sniegumu uzbrucējs demonstrēja LBL, kur vidēji spēlē tika pie 10,0 punktiem un 6,0 atlēkušajām bumbām. Savu sniegumu nākamajā līmenī viņš pacēla sezonas otrajā pusē, kad izpaudās arī LBL izslēgšanas spēlēs, kurās Mejeris vidēji mačā tika pie 13,2 punktiem un 7,5 atlēkušajām bumbām.

VTB Vienotajā līgā Mejeris caurmērā izcēlās ar 7,7 punktiem un 5,5 atlēkušajām bumbām, savukārt Eiropas kausa izcīņā latvietim vidēji 5,8 punkti un 4,7 atlēkušās bumbas.

Ar savu sniegumu Mejeris palīdzēja VEF Rīga  klubam atgūt Latvijas čempionu godu, turklāt viņš pats valsts čempionātā uzvarēja pirmo reizi.

"Man ir patiess prieks, ka Mareks ir nolēmis palikt mūsu komandā. Viņš ir universāls spēlētājs, kurš var spēlēt vairākās pozīcijās, ko viņš arī pierādīja pagājušajā sezonā. Tāpēc jo vairāk pārbaudītas vērtības ir pamats uzvaru kaldināšanā," izteicās VEF Rīga valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons.

Mejeris VEF Rīga rindas papildināja pirms gada, pirms tam trīs sezonas pavadījis Spānijā.

Uzbrucējs ir starp tiem desmit spēlētājiem, kuri iekļauti Latvijas valstsvienības pamatsastāva kandidātu skaitā, gatavojoties septembrī gaidāmajam Eiropas čempionātam.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi