Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

LBL izslēgšanas spēlēs bez drošiem favorītiem

Veiksmīgi pilnā sastāvā sagaidītas pamatturnīra beigas, cerība uz interesantu izslēgšanas turnīru un pilnīga neskaidrība par nākotni — tāda ir sajūta LBL 18.sezonas starpfinišā. Trešdien pēdējās spēles vairs nemainīja vietu kārtību. BK Ventspils un ASK Rīga var gatavoties pusfināliem, bet 21.aprīlī sāksies ceturtdaļfināla dueļi līdz divām uzvarām: Barons/LMT — Liepājas lauvas un Valmiera — VEF Rīga.

BK Ventspils pamatturnīrā uzvarēja pēc gada pārtraukuma un kopumā 11.reizi. Trijos gadījumos no iepriekšējiem desmit ventspilniekiem playoff mačos neizdevās iegūt čempionu kausu. Arī šoreiz būtu pārsteidzīgi BK Ventspils nosaukt par izteiktiem favorītiem, jo sniegums bijis pārāk nestabils. 2:0 savstarpējos mačos ar ASK Rīga un Barons/LMT (pieskaitot BBL, ar pēdējiem pat ir 4:0!) mijās ar 0:2 pret Valmiera un 1:1 ar Liepājas lauvas.

Pa reizei pret tabulas vidusdaļas komandām paklupuši arī labākajos mačos čempionu statusam vistuvāko spēli demonstrējušais ASK Rīga un šosezon neprognozējamais Barons/LMT. Favorītu streipuļošana vieš cerības sekotājos, tāpēc izslēgšanas mačos iespējami dažādi pavērsieni. Jācer, ka tādi tiks piedzīvoti tikai laukumā, un noslēguma tabulu neietekmēs finanšu krīzes atskaņas.

Toties tādas neizbēgami būs jūtamas nākamajā sezonā, par kuras kontūrām pagaidām plecus rausta visi — gan rīkotāji, gan potenciālie spēlētāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi