Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Liepājas lauvas Buškevica debijas reizē uzvar VEF Juniors basketbolistus

Latvijas Basketbola līgas sestdienas spēlē Liepājas lauvas savā laukumā ar 93:87 (49:47) uzvarēja VEF Juniors komandu, nostiprinoties turnīra tabulas otrajā vietā. Vefieši pēc zaudējuma saglabā piekto pozīciju.Dienu pirms spēles kļuva zināms, ka VEF Juniors komandai pretēji pirms nedēļas izskanējušajai informācijai šosezon nepalīdzēs Aigars Vītols, kuram viņa iepriekšējā komanda Barons/O!Karte atteikusies izsniegt brīvlaišanas vēstuli.

“Viņam ir spēkā esošs līgums ar mūsu komandu, un viņš spēlēs pie mums līdz sezonas beigām. Tur nemaz nav sīkāk ko komentēt,” aģentūrai LETA izteicās Barons/O!Karte komandas izpilddirektors Jānis Pormalis.Savukārt Liepājas lauvu rindās debitēja nesen no BK Ventspils atbrīvotais Sandis Buškevics. Tieši pēc viņa precīzā metiena minūti līdz pirmās ceturtdaļas beigām laukuma saimnieki sasniedza lielāko pārsvaru pirmajā puslaikā – 27:17. Liepājnieki saglabāja vadību līdz 18.minūtei, kad pēc Bērziņa tālmetiena rīdzinieki to uz brīdi atguva (41:40).Lauvas turējās priekšā arī lielāko daļu trešās ceturtdaļas, līdz uz brīdi iestrēga viņu uzbrukums, un otrā puslaika vidū VEF Juniors no 62:67 spēja panākt 80:71. Taču tikpat ātri liepājnieki atspēlējās, un uzvarētāju noskaidrošana tika atlikta uz pamatlaika beigām.Pēdējā minūtē Mejeris realizēja trīspunktu metienu, Koldvels un Mičels guva trīs punktus ar soda metieniem, bet visi vefiešu mēģinājumi gūt grozu pēdējās divarpus minūtēs bija neveiksmīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Latvijas Basketbola līga

Liepājas lauvas – VEF Juniors 93:87 (27:21, 49:47, 67:71)
Koldvels 20, Mejeris 19, Buškevics 18, Aleksejevs 17 – Bakičs 23, Valters 16, Ņeļubovs 13

Situācija LBL turnīrā: BK Ventspils 15-3, Liepājas lauvas 16-7, Barons/O!Karte 15-8, BK Valmiera 13-8, VEF Juniors 12-9, BK Zemgale 7-13, BA Turība 5-18, LU 3-20.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi