Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Liepājas Lauvas no Igaunijas atgriežas bez uzvarām

Otro zaudējumu divu dienu laikā Igaunijā piedzīvojuši Liepājas Lauvas basketbolisti, kuri Tallinā svētdien ar 64:72 piekāpās Armandam Šķēlem un Kalev/Cramo vienībai.

Sestdien Liepājas Lauvas Tartu spraigā spēles izskaņā ar 81:82 piekapās University of Tartu basketbolistiem, bet debijas spēli ar 12+16 aizvadīja Džavans Beilijs.

Arī svētdien, tā pat kā sestdienas spēlē, maču daudz labāk uzsāka laukuma saimnieki, līdz ceturkšņa beigām atraujoties līdz 21:11. Liepājnieks Artūrs Bricis divus punktus vēl atspēlēja, pirmās desmit minūtes noslēdzot iedzinējos 13:21. Otrajā spēles ceturtdaļā Kalev/Cramo turpināja kontrolēt spēli, iekrājot jau 17 punktu starpību – 33:17. Liepājas Lauvas līdz puslaika beigām mazliet spēja atgūties, tomēr pārtraukumā vēl joprojām devās iedzinējos ar 25:37.

Pēc nelielām pārrunām spēlētāju ģērbtuvēs Liepāja laukumā atgriezās ar jaunu sparu. Veicot 13:1 izrāvienu, pirmo reizi spēlē tika panākts neizšķirts 38:38. Panākt sev labvēlīgu rezultātu viesi gan nespēja un trešo ceturksni atkal noslēdza iedzinējos ar 45:55. Atgūties Liepājas Lauvām pēdējās desmit minūtēs vairs neizdevās un divu dienu laikā nācās piedzīvot jau otro zaudējumu ar 64:72.

Latviešu aizsargs Armands Šķēle spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un 22:16 minūtēs atzīmējās ar septiņiem gūtiem punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām, trīs rezultatīvām piespēlēm, piecām kļūdām, divām personīgajām piezīmēm un izprovocētu vienu noteikumu pārkāpumu.

Lauvām šis bija 10 zaudējums 12 spēlēs un turnīra tabulā 9.vieta.

Kalev/Cramo - Liepājas Lauvas 72:64 (21:13; 16:12; 18:20; 17:19)

Liepājas Lauvas: Beilijs 18+10 atl.b., Freimanis 15, Mejo 14, Bricis 11, Helmanis 4, Kravčenko 2, Miglinieks, Ate, Leiteris, Krūmiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi