Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Madrides Real basketbolisti kā pirmie kvalificējas Eirolīgas Final Four

Spānijas kluba Madrides Real basketbolisti otrdien kļuva par pirmajiem ULEB Eirolīgas Final Four dalībniekiem. Arī ceturtdaļfinālā sērijas trešajā spēlē madridieši viesos spēja uzveikt Izraēlas klubu Telavivas Maccabi Electra - 69:57.

Real droši kontrolēja spēles gaitu, lai gan pēc pirmā puslaika atradās vadībā vien ar 33:30. Otro puslaiku Spānijas vienība uzvarēja ar 36:27, visā spēlē triumfējot gana pārliecinoši - 69:57. Ar 16 punktiem Madrides uzvaru kaldināja amerikāņu aizsargs Džejsī Kerols, 13 punkti Serhio Lullam, bet 12 - Serhio Rodrigesam. Telavivas komandu no zaudējuma neglāba pat Šona Džeimsa iekrātie punkti, bet vēl trīs Maccabi Electra spēlētāji guva pa 11 punktiem.

Līdz ar to sērijā ar 3:0 uzvarēja Real. Iepriekš savā laukumā spāņi bija pārāki ar 79:53 un 75:63. Pērn komanda izslēgšanas spēlēm nemaz nekvalificējās, bet pirms diviem gadiem Final Four piedzīvoja divus zaudējumus un ierindojās 4.vietā.

Tikmēr Spānijas klubs Barcelona Regal viesos saspringtā cīņā ar 63:65 atzina Atēnu Panathinaikos pārākumu. Spēles 39.minūtē tālmetienu realizēja Panathinaikos līderis Dimitris Diamantidis, izvirzot komandu vadībā ar 64:63, bet atlikušajā laikā punktu no soda metienu līnijas pievienoja Džeimss Gists - 65:63. Pirmajās divās spēlēs Barselonā komandas spēlēja ar mainīgām sekmēm - Barcelona vispirms uzvarēja 72:70 pagarinājumā, bet otrajā mačā Panathinaikos revanšējās ar 66:65. Sērijas ceturtais mačs ceturtdien notiks turpat Atēnās - uzvara tajā vietu Final Four nodrošinās Panathinaikos.

Tikmēr trešdien vietu Final Four var nodrošināt Maskavas CSKA un pašreizējie čempioni Pireju Olympiacos. Pirmie pēc divām uzvarām savā laukumā ar 2:0 ir vadībā sērijā pret Vitorijas Caja Laboral, bet Pireju basketbolisti ar šādu pat rezultātu sērijā līdz trim uzvarām ir priekšā Stambulas Anadolu Efes. Trešās (un vajadzības gadījumā arī ceturtās) spēles notiks Vitorijā un Stambulā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi