Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Medijis: Porziņģa potītes traumas nav nopietna, taču jāizlaiž vairākas dienas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa gūtā potītes trauma nav nopietna, taču liepājniekam būs jāizlaiž vairākas dienas, vēsta interneta izdevuma "The Vertical" žurnālists Adrians Vojnarovskis.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Knicks komanda, aizvadot pirmo spēli astoņu dienu laikā, viesos ar rezultātu 104:119 piekāpās pērnās sezonas čempionei Klīvlendas Cavaliers. Porziņģis šajā mačā nospēlēja 16 minūtes un sameta astoņus punktus, tomēr pirmā puslaika beigās latvietis guva potītes traumu un turpinājumā vairs laukumā neatgriezās. Traumu Porziņģis guva, uzkāpjot uz pēdas komandas biedram Villijam Ernangomesam.

"Porziņģis potītes traumas dēļ būs ārā uz vairākām dienām, taču nav konstatēts saišu savainojums. Uz doto brīdi tikai pietūkums," atsaucoties uz saviem avotiem, tviterī raksta Vojnarovskis.

Nākamā spēle Knicks komandai būs sestdien savā laukumā pret Filadelfijas 76ers, bet pirmdien Ņujorkā tiks uzņemta Toronto Raptors.

Latvietis iepriekš šosezon veselības problēmu dēļ izlaidis astoņas spēles.

Ceturtdien aizvadītais mačs Knicks komandai bija pirmā spēle pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma, kurā Porziņģis piedalījās jauno talantu mačā, kā arī uzvarēja vienā no meistarības konkursiem.

Knicks piedzīvoja sesto neveiksmi pēdējās septiņās spēlēs, bet kopš Ziemassvētkiem tā 29 spēlēs cietusi 22 neveiksmes.

Ar 23 panākumiem 58 spēlēs Knicks komanda ir Austrumu konferences 12.pozīcijā, turklāt astotā vieta ir jau piecu uzvaru attālumā.

Top komentāri

Šaj histērijai vienreiz jābeidzas!
Š
Visu cieņu Porziņķim, bet nav brīnums ka Tramps aizliedza galvenajiem medijiem ieeju BN. Ja katru dienu histerizē, kā ēd, elpo, kakā viens veiksmīgs cilvēks (un bez Porziņķa ir simtiem citu veiksmīgu latviešu Amerikā), tad galevenie mēdiju nav nekas vairāk par izgāztuves čupu. Tu nevari atvērt internetu, kamēr kāds Latvijas mēdisj tev nebaro Porziņķa pasakas: NEVIENS IERINDAS amerikānis Porziņķu nepazīst. Apstādiniet cilvēkus uz Ņujorkas ielām un pajautājiet, viņi domās, ka Porziņkis ir kād sjauns eksotisks ēdiens!
visu laiku gadās
v
Visu laiku gadās kaut kas nenopietns. Tā nopietni spēlēt nevar...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi