Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Meriona Džonsa plāno kļūt par profesionālu basketbolisti

Savulaik slavenā amerikāņu vieglatlēte Meriona Džonsa nopietni apsverot iespēju atgriezties profesionālajā sportā un kopš oktobra nopietni trenējas basketbolā WNBA komandas Sanantonio Silver Stars treneru vadībā.34 gadus vecā sporta slavenība, kura savulaik spēlēja Ziemeļkarolīnas universitātes basketbola komandas sastāvā un pat kļuva par NCAA čempioni, intervijā laikrakstam New York Times atklājusi, ka jau maijā saņēmusi piedāvājumu atsākt basketbolistes karjeru, taču tobrīd nav uztvērusi to nopietni.

Tomēr vēlāk pārdomājusi, ka tā viņai varētu būt interesanta iespēja.Par dopinga lietošanu diskvalificētā, par krāpšanu notiesātā un nepilnu pusgadu cietumā pavadījusī Džonsa cer vēl šosezon noslēgt līgumu ar kādu no Eiropas klubiem, bet nākamgad pretendēt uz vietu WNBA klubu sastāvā.“Ir svarīgi, lai cilvēki saprastu, ka katrs dzīvē var pieļaut kļūdu, taču vēl nozīmīgāk, lai tevi atcerētos par to, ko esi paveicis pēc šīs kļūdas atzīšanas,” izteikusies Džonsa.Pieckārtējai Sidnejas olimpisko spēļu laureātei Starptautiskā olimpiskā komiteja izcīnītās godalgas atņēma 2007.gada decembrī pēc tam, kad Džonsa bija atzinusies dopinga lietošanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi