Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Navarro kā pirmais basketbolists ULEB Eirolīgas vēsturē sasniedz 3000 gūto punktu robežu

Spānijas basketbola kluba Barselonas Regal līderis Huans Karloss Navarro ceturtdien kļuva par pirmo basketbolistu ULEB Eirolīgas turnīra vēsturē, kurš sasniedzis karjeras laikā gūto 3000 punktu robežu.

Aizvadītajā sacensību otrā posma - Top 16 turnīra - F apakšgrupas piektās kārtas mačā Regal izbraukumā ar rezultātu 90:79 (27:28, 23:19, 19:13, 21:19) uzvarēja citu Spānijas komandu Vitorijas Caja Laboral, kuras pieteikumā dalībai turnīrā ir latvietis Rinalds Mālmanis. 

Izlaidis iepriekšējo savas vienības spēli pleca savainojuma dēļ, Navarro šoreiz izcēlās ar 11 punktiem, bet zīmīgo robežu sasniedza pirmās ceturtdaļas vidū. 

Visas 12 turnīrā aizvadītās sezonas 32 gadus vecais Navarro pavadījis savā dzimtajā Regal klubā, divreiz kļūstot par sacensību uzvarētāju un pa reizei izpelnoties sezonas un finālturnīra vērtīgākā spēlētāja titulu. 

Tikmēr Mālmanis nebija savas komandas pieteikumā arī 15.turnīra spēlē. 

Uzvarētāju rindās ar 23 punktiem izcēlās amerikāņu uzbrucējs Pīts Mikīls, bet Caja Laboral komandā ar 21 gūto punktu un 11 atlēkušajām bumbām atzīmējās poļu centrs Macejs Lampe. Jāizceļ, ka Vitorijas klubam šis bija pirmais zaudējums turnīra otrajā posmā, bet visos turnīros kopā tas iepriekš bija uzvarējis 17 mačos pēc kārtas. 

F apakšgrupā pirmo vietu ar četrām uzvarām četrās spēlēs ieņem Itālijas čempioni Sjēnas Montepaschi, kuriem ar četriem panākumiem piecos mačos seko Regal un Caja Laboral komandas. 

Savukārt E apakšgrupā pa četrām uzvarām četrās cīņās ir Krievijas kluba Maskavas CSKA un Spānijas vienības Madrides Real kontā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi