Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

NBA play-off: Čikāga negaidīti panāk jau 2-0 pret favorīti Bostonu

Čikāgas Bulls komanda, kas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā turnīrā ieņēma astoto vietu Austrumu konferencē, arī otrajā play-off mačā pārspējusi konferences uzvarētāju Bostonas Celtics.

Bulls viesos svinēja uzvaru ar rezultātu 111:97 (31:26, 23:20, 32:29, 25:22), sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-0.

Čikāgas komandā pa 22 punktiem sameta Džimijs Batlers un Dvains Veids, bet Reidžonam Rondo 11 punkti, 14 rezultatīvas piespēles, deviņas atlēkušās bumbas un piecas pārtvertas piespēles.

Savukārt Celtics rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija vienības līderis Aizija Tomass, kurš palīdz komandai, neskatoties uz to, ka nedēļas nogalē satiksmes negadījumā zaudēja savu māsu Čeinu.

"Tas ir atslēgas moments, ka komandai ir tāds saspēles vadītājs kā Rondo, kurš kontrolē visu maču - pašiem atliek tikai spēlēt. Šajā mačā mūsu darbs bija pavisam vienkāršs - spēlēt," pēc mača atzīmēja Veids.

Nākamās divas spēles notiks Čikāgā. Iepriekšējo reizi kāda astotās vietas ieguvēja pirmajā kārtā izslēdza konferences uzvarētāju 2012.gadā, kad Filadelfijas 76ers sērijā pārspēja Bulls.

Vēl vienā Austrumu konferences ceturtdaļfināla mačā Toronto Raptors savu skatītāju priekšā ar 106:100 (28:25, 27:27, 29:31, 22:17) pārspēja Milvoki Bucks, sērijā panākot 1-1.

Raptors rindās ar 23 punktiem atzīmējās Demars Derozans, par punktu mazāk Kailam Laurijam, bet lietuvietis Jons Valančūns iemeta desmit punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. Bucks rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem un 15 bumbām zem groziem bija Jannis Andetakumbo.

Divas minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts 100:100, bet Derozans izvirzīja vadībā Raptors, kamēr Laurijs, kurš sērijas pirmajā mačā guva četrus punktus, deviņas sekundes pirms finālsvilpes nodrošināja rezultātu 104:100.

"Esmu jau redzējis, kā Laurijs atgūstas. Viņš ir cīnītājs. Zināju, ka viņš nebūs apmierināts ar savu sniegumu pirmajā spēlē," teica Raptors galvenais treneris Dveins Keisijs.

Tikmēr Rietumu konferences ceturtdaļfinālā Losandželosas Clippers otrajā spēlē savā laukumā ar 99:91 (29:18, 22:24, 28:28, 20:21) pārspēja Jūtas Jazz, sērijā panākot neizšķirtu 1-1.

Clippers rindās ar 24 punktiem izcēlās Bleiks Grifins, bet 21 punkts un desmit rezultatīvas piespēles Krisam Polam. Jazz rindās ar 20 punktiem rezultatīvākais bija Gordons Heivords.

Kā vēstīts, Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs Rietumu konferences ceturtdaļfinālā ir vadībā 2-0 pret Memfisas Grizzlies.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi