Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

NBA: Spurs un Hawks basketbolisti panāk 2-0 savās play-off sērijās

Sanantonio Spurs un Atlantas Hawks basketbolisti otrdien guva otrās uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Spurs savās mājās pārliecinoši ar 94:68 (22:11, 27:24, 21:18, 24:15) pieveica Memfisas Grizzlies, Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-0.

Spurs komandā punktus guva visi 13 laukumā pabijušie spēlētāji, bet rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Petijs Mailss, kamēr Kavi Lenards pievienoja 13 punktus.

Tikmēr Grizzlies vienībā ar 12 punktiem izcēlās Tonijs Alens.

Sanantonio komanda, kura NBA regulāro čempionātu noslēdza Rietumu konferences otrajā vietā aiz čempiones Goldensteitas Warriors, spēles sākumā demonstrēja nospiedošu pārsvaru, un cīņas gaitā mājinieki ne reizi nebija iedzinējos.

Memfisas komanda kļuvusi par pirmo pēdējo sešu gadu laikā, kas divās izslēgšanas spēlēs pēc kārtas nav guvusi vairāk par 75 punktiem, jo pirmajā abu vienību mačā Spurs uzvarēja ar 106:74.

Nākamās divas spēles šajā sērijā piektdien un svētdien notiks Memfisā.

Tikmēr Hawks basketbolisti otrdien savās mājās ar 89:72 (24:7, 19:21, 18:18, 28:26) uzvarēja Bostonas Celtics un Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā arī izvirzījās vadībā ar 2-0.

Hawks iespaidīgu pārsvaru ieguva jau pirmajā ceturtdaļā, kurā pretiniekiem ļāva gūt tikai septiņus punktus, kas ir mazākais vienā ceturtdaļā iemesto punktu skaits izslēgšanas spēlēs kopš 1954.gada, kad NBA tika ieviests viena uzbrukuma laiks. Tāpat uzvarētāji spēles gaitā 15 reizes bloķēja pretinieku metienus, kas ir jauns Hawks kluba rekords.

Atlantas komandā pa 17 punktiem guva Els Horfords un Kails Korvers, kurš trāpīja piecus no septiņiem tālmetieniem, tostarp četrus jau pirmajās septiņās spēles minūtēs. Savukārt Celtics komandā 16 punktus sameta Aizeja Tomass.

Šajā sērijā nākamās divas spēles piektdien un svētdien notiks Bostonā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi