Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

NBA: Aizmainītais Kazinss emocionāli atvadās no Sakramento

Uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Ņūorleānas Pelicans aizmainītais centra spēlētājs Demarkuss Kazinss emocionāli atvadījies no Sakramento pilsētas, kur pārstāvēja vietējo Kings komandu.

Kazinss pirmdien maiņas darījumā no Kings komandas nonāca Pelicans rindās. Pirms došanās uz Ņūorleānu Kazinss sarīkoja atvadu vakariņas, kurās teica uzrunu, brīžiem ieturot pauzi, lai savaldītu asaras.

"Mana mīlestība pret šo pilsētu nekad nav mainījusies. Ja arī es būšu prom, es palikšu tas pats. Katra Sakramento ģimene man daudz ko nozīmē. Katra šīs pilsētas dvēsele man ir svarīga. Viss būs tāpat, tikai es vairs nebūšu Kings kreklā. Šī mīlestība pret pilsētu paliks," USA Today citē Kazinsu.

Kazinss Pelicans rindās varētu debitēt ceturtdien, kad Ņūorleānas komanda savā laukumā uzņems Hjūstonas Rockets. Savukārt pret savu nu jau bijušo komandu viņš spēlēs 1.aprīlī.

Kazinss šosezon vidēji mačā guvis 27,8 punktus, kas ir ceturtais labākais rādītājs līgā, un izcīnījis 10,7 atlēkušās bumbas, taču viņš ir viens no nedisciplinētākajiem basketbolistiem līgā. Šosezon viņš saņēmis jau 17 tehniskās piezīmes, kas ir lielākais rādītājs NBA.

Pēc šī darījuma Pelicans komandā nu ir divi no šīs sezonas TOP5 rezultatīvākajiem spēlētājiem, jo Ņūorleānas kluba līdzšinējais izteiktais līderis Entonijs Deiviss, kurš svētdien tika atzīts par NBA Visu zvaigžņu spēles vērtīgāko dalībnieku, šosezon vidēji mačā ir guvis 27,7 punktus.

Kings Kazinsu izraudzījās 2010.gada jauno spēlētāju draftā ar piekto numuru. Savu līdzšinējo karjeru viņš aizvadījis tikai Sakramento komandā.

Kings ar 24 uzvarām 57 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē, kamēr Pelicans ar 23 panākumiem 57 mačos ir 11.pozīcijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi