Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

NBA čempioni Celtics sāk NBA sezonu ar uzvaru pār Cavaliers

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) pašreizējie čempioni Bostonas Celtics basketbolisti ar uzvaru sākuši jauno sezonu, regulārā čempionāta pirmajā spēlē ar 90:85 pārspējot Klīvlendas Cavaliers.Pēdējās ceturtdaļas sākumā Celtics izdevās atrauties no pretiniekiem sešu punktu attāumā, tomēr cīņas pašā galotnē bija grūti prognozēt uzvarētāju.

Pusotru minūti pirms pamatlaika beigām Mo Viljamss iemeta trīspunktu metienu un samazināja mājnieku pārsvaru līdz 86:83. Desmit sekundes pirms finālsvilpes Lebrons Džeimss realizēja tikai vienu no diviem soda metieniem (86:84), Leons Pouvs bija precīzs divpunktu metienā, bet četras sekundes pirms beigām Lebrons Džeimss vēlreiz iemeta tikai vienu no diviem soda metieniem (88:85). Vēl bija atlikušas četras sekundes, taču Cavaliers pārkāpa noteikumus un Rejs Alens ar precīziem soda metieniem pielika Celtics uzvarai punktu (90:85).Bostoniešu rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Pols Pīrss (27 punkti), bet Celtics vienībā - Džeimss (22). Lietuvietis Židrūns Ilgausks guva 15 punktus un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem. 

Luols Dengs guva 21 punktu, bet Bens Gordons - 18 punktus, kļūstot par rezultatīvākajiem spēlētājiem Čikāgas Bulls rindās un sekmējot komandas uzvaru ar 108:95 pār Milvoki Bucks. Pretinieku vienībā labākais ar gūtajiem 30 punktiem bija Maikls Reds.

Pie pārliecinošas uzvaras tika Losandželosas Lakers basketbolisti, kas ar 96:76 pārspēja Portlendas Trail Blazers. Kobe Braients nospēlētajās 32 minūtēs guva 23 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, Po Gasola rēķinā bija 15 punkti. Treviss Outlevs guva 18 punktus, bet Rudijs Fernandess sakrāja 16 punktus Trail Blazers labā.

Trešdien pirmo spēli jaunajā sezonā aizvadīs Goldensteitas Warriors. Pirmajā cīņā Warriors spēkosies ar Ņūorleānas Hornets.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi