Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

NBA čempioniem Cavaliers jau trešais zaudējums pēc kārtas

Pašreizējie Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempioni Klīvlendas Cavaliers trešdien piedzīvoja jau trešo zaudējumu pēc kārtas. Cavaliers savā laukumā ar 112:116 (26:22, 21:31, 35:26, 22:25, 8:12) pagarinājumā piekāpās Sakramento Kings vienībai.

Mājiniekus no neveiksmes neglāba arī tās līdera Lebrona Džeimsa otrais triple-double pēc kārtas - 24 punkti, 13 atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles.

Cavaliers vienība ne tikai ir piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas, bet tai šī bija jau sestā neveiksme pēdējo astoņu maču laikā.

"Cenšamies kļūt labāki. Mums tādiem ir jākļūst," pēc zaudējuma teica Džeimss. "Mums bija iespējas. Nav svarīgi, kas mums stājas pretī, jo katrā mačā no sevis ir jāatdod labākais."

Šajā neveiksmju joslā Džeimss arī publiski paudis, lai Cavaliers domā par sastāva papildinājumu un piesaista kādu saspēles vadītāju. Pēcāk basketbolistam bija tikšanās ar kluba vadību, bet ģenerālmenedžeris Deivids Grifins nevērtēja spēlētāja izteikumus pārāk pozitīvi.

Savukārt Kings sastāvā lielisks šajā mačā bija Demarkuss Kazinss, kura rēķinā 28 punkti un 11 atlēkušās bumbas, kā arī deviņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr no negaidītā zaudējuma iepriekšējā mačā pret Maiami Heat atguvusies Goldensteitas Warriors, kas trešdien izbraukumā ar 113:103 (29:28, 24:19, 22:33, 38:23) uzvarēja Šarlotes Hornets.

Warriors klubs NBA regulārajā čempionātā divus zaudējumus pēc kārtas nav piedzīvojis jau kopš 2015.gada aprīļa, kas ir garākā šāda veida sērija līgas vēsturē.

Goldensteitas kluba labā 33 punktus šajā mačā iemeta Kevins Durants, kamēr Hornets rindās 26 punktus guva Kemba Volkers.

Savukārt citā mačā jau pie sava 60. triple-double karjerā ticis Rasels Vestbruks, bet viņa pārstāvētā Oklahomasitijas Thunder trešdien izbraukumā ar 114:105 (33:20, 31:25, 28:37, 22:23) pieveica Ņūorleānas Pelicans.

Vestbruks šajā cīņā atzīmējās ar 27 punktiem, 12 atlēkušajām bumbām un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Līdz ar to Vestbruks tagad starp visvairāk triple-double nopelnījušajiem basketbolistiem ir piektajā vietā, apsteidzot slaveno Leriju Bērdu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka trešdien zaudējumu piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks komanda, kas viesos ar 95:103 (25:30, 26:22, 22:26, 22:25) piekāpās Dalasas Mavericks.
Porziņģis šajā mačā iemeta 13 punktus.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi