Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

NBA: Durants un Vestbruks ieved Thunder Rietumu pusfinālā

Kevins Durants un Rasels Vestbruks pirmdien divatā guva 69 punktus, palīdzot Oklahomsitijas_ Thunder _komandai izcīnīt uzvaru un kvalificēties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra otrajai kārtai.

Thunder savā laukumā ar 118:104 (35:24, 33:37, 25:22, 25:21) pieveica Dalasas Mavericks, gūstot panākumu Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-1.

Uzvarētāju sastāvā ar 36 punktiem rezultatīvākais bija Vestbruks, kurš izcīnīja arī 12 atlēkušās bumbas un veica deviņas rezultatīvas piespēles, tikmēr 33 iemeta iemeta Durants, kura rēķinā arī septiņas pie groziem savāktas bumbas.

Savukārt Mavericks sastāvā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Vācijas basketbola zvaigzne Dirks Novickis.

Izslēgšanas turnīra nākamajā kārtā Thunder spēlēs pret Sanantonio Spurs, kas ceturtdaļfinālā sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-0 pārspēja Memfisas Grizzlies. Rietumu konferences pusfināla sērijas pirmajā spēlē Thunder sestdien viesosies Sanantonio.

Citā duelī Šarlotes Hornets mājās ar 89:85 (19:26, 29:13, 21:22, 20:24) pārspēja Maiami Heat un panāca neizšķirtu 2-2 Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām.

Kemba Volkers uzvarētāju rindās guva 34 punktus, bet 21 pievienoja Džeremijs Lins.

Heat sastāvā 16 punktus guva Džo Džonsons, 15 iemeta Luols Dengs, bet Dveins Veids izcēlās ar 12 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Sērijas piektā spēle trešdien risināsies Maiami.

Tikmēr Portlendas Trail Blazers savā laukumā ar 98:84 (24:20, 23:23, 19:21, 32:20) pieveica Losandželosas Clippers, panākot neizšķirtu rezultātu 2:2 sērijā līdz četrām uzvarām Rietumu konferences ceturtdaļfinālā.

Uzvarētāju labā 30 punktus guva Nigērijas basketbolists Alfaru Aminu, kurš izcīnīja arī desmit atlēkušās bumbas, bet vēl 19 punktus iemeta Kristians Džeimss Makkolums.

Clippers sastāvā 17 punktus guva Bleiks Grifins un arī Džefs Grīns, 16 iemeta Kriss Pols, bet Deandrē Džordans izcēlās ar septiņiem punktiem un 15 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

Pols šajā mačā savainoja labo roku, Viņam konstatēts kaula lūzums, līdz ar to Clippers saspēles vadītājam, visticamāk, sezona ir beigusies.

Losandželosā trešdien notiks sērijas piektā spēle.

Jau ziņots, ka svētdien Austrumu konferences pusfinālu sasniedza Klīvlendas Cavaliers, kas sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-0 pārspēja Detroitas Pistons.

Austrumu konferences pusfinālā Cavaliers tiksies ar Atlantas Hawks un Bostonas Celtics pāra uzvarētāju, kur sērijā šobrīd ir neizšķirts 2-2.

Savukārt pagājušās sezonas čempione Goldensteitas Warriors ir 3-1 vadībā Rietumu konferences ceturtdaļfinālā pret Hjūstonas Rockets. Trešdien sērijas piektā spēle notiks Warriors laukumā.

Kā vēstīts, Warriors vismaz divas nedēļas būs jāiztiek bez komandas līdera un regulārā čempionāta rezultatīvākā spēlētāja Stīvena Karija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi