Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

NBA ģenerālmenedžeri par galvenajiem pretendentiem uz titulu uzskata Porziņģa Celtics un Nuggets

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu ģenerālmenedžeri par galvenajiem pretendentiem uz čempiontitulu jaunajā sezonā uzskata Kristapa Porziņģa pārstāvēto Bostonas Celtics vienību un patreizējo čempioni Denveras Nuggets.

Ģenerālmenedžeru aptaujā gan "Celtics", gan "Nuggets" saņēma 33% balsu, kamēr kā trešā reālākā pretendente uz titulu tika minēta Milvoki "Bucks". Pārējās komandas nesaņēma vairāk par 7% balsu.

Tikmēr kā reālākais pretendents uz sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu jeb MVP tika minēts serbs Nikola Jokičs no "Nuggets", kurš aptaujā saņēma 43% balsu. Otrais šajā rādītājā ar 20% bija Jannis Adetokunbo no "Bucks", bet trešais ar 13% Džeisons Teitams no "Celtics".

Par labāko uzbrūkošo aizsargu NBA klubu ģenerālmenedžeri pārliecinoši atzinuši Stefenu Kariju (63%) no Goledensteitas "Warriors", par labāko saspēles vadītāju Devinu Bukeru (63%) no Fīniksas "Suns", par labāko vieglo uzbrucēju Teitamu (47%), par labāko spēka uzbrucēju Adetokunbo (97%), bet par labāko centra spēlētāju - Jokiču (93%).

Jokičs arī pārliecinoši (80%) atzīts par labāko ārzemnieku līgā, šajā rādītājā krietni apsteidzot slovēni Luku Dončiču (10%) no Dalasas "Mavericks" un grieķi Adetokunbo (7%).

Tikmēr lielākā ieguvēja no transfēru darījumiem būs "Bucks", kura trīs komandu darījumā tikusi pie ilggadējā Portlendas "Trail Blazers" līdera Damjena Lilarda. Viņa ietekme būs vislielākā (47%) ģenerālmenedžeru vērtējumā. Džrū Holideja pāreja uz "Celtics" atzīmēta kā otra nozīmīgākā (13%), Bredlija Bīla pievienošanās "Suns" kā trešā (10%), bet Porziņģa pārcelšanās uz "Celtics" ģenerālmenedžeru skatījumā izpelnījusies dalītu ceturto vietu (7%).

"Celtics" maiņas darījumi, kuros tikai aizmanīts aizsargs Markuss Smārts un iegūts Porziņģis atzīti kā otri pārsteidzošākie (20%), aiz Holideja/Lilarda (43%) darījumiem.

Ģenerālmenedžeri arī prognozē, ka par gaidāmās sezonas labāko jauno spēlētāju kļūs drafta pirmais numurs Viktors Vembanjama (50%) no Sanantonio "Spurs", šajā rādītājā otro vietu ar 27% atvēlot Skotam Hendersonam no "Trail Blazers", bet trešo pozīciju ar 20% Četam Holmgrenam no Ohlahomasitijas "Thunder".

Klubu ģenerālmenedžeru skatījumā "Celtics" ir labākā aizsardzība līgā (47%), apsteidzot Memfisas "Grizzlies" (17%) un "Bucks" (13%), bet labākais uzbrukums ir "Nuggets" (34%), aiz sevis atstājot Sakramento "Kings" (21%), "Warriors" (14%)  un "Celtics" (10%).

Par labāko galveno treneri ģenerālmenedžeru aptaujā nosaukts Ēriks Spelstra (47%) no "Heat", bet par labāko trenera asistentu Hordi Fernadess (31%) no "Kings". Par labāko komandas līderi atzīts Lebrons Džeimss no Losandželosas "Lakers", bet par daudzpusīgāko spēlētāju Adetokunbo (45%).

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi