Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

NBA: Grandu duelī Warriors pārspēj Spurs, tiekot pie 70.uzvaras

Pašreizējie NBA čempioni Goldensteitas Warriors ceturtdien savā laukumā izcīnīja jau 70.uzvaru regulārajā sezonā, saglabājot izredzes sasniegt visu laiku labāko uzvaru - zaudējumu attiecību līgas vēsturē. Warriors ar 112:101 (20:15, 32:25, 35:29, 25:32) pārspēja šosezon otru labāko komandu līgā Sanantonio Spurs, spēles gaitā vienubrīd atrodoties vadībā pat ar 23 punktu pārsvaru.

Pirmajā ceturtdaļā risinājās visnotaļ līdzvērtīga cīņa, un tikai pašā izskaņā Warriors spēja iekrāt kaut nelielu pārsvaru (20:15). Otro ceturtdaļu mājinieki sāka ar 9:0 izrāvienu, arī pirmā puslaika turpinājumā saglabājot pārsvaru. Pirmās 24 minūtes Warriors noslēdza ar 52:40 savā labā.

Otro puslaiku komandas turpināja ļoti rezultatīvi, tomēr aizvien pārsvars piederēja reaktīvā Stīvena Karija uz priekšu dzītajiem Warriors, kuri 12 minūšu laikā guva vēl 35 punktus, panākot 87:69 savā labā. Pēdējo ceturtdaļu komandas sāka ar rezervistiem, tomēr rezultāta starpību tas būtiski vairs nemainīja. Warriors izcīnīja savu 70.uzvaru sezonā - 112:101.

Uzvarētājiem 27 punkti un 9 rezultatīvas piespēles Karija rēķinā, kamēr 21 punkts un 8 atlēkušās Harisonam Bārnsam, bet Dreimonds Grīns atzīmējās ar 18 punktiem, 7 piespēlēm un 6 atlēkušajām bumbām.

Spurs rindās 23 punktus guva Kavi Leonards. 

Zīmīgi, ka abas komandas 10.aprīlī vēlreiz tiksies Sanantonio, kur Spurs nav zaudējuši nevienā no 39 mājas spēlēm šajā sezonā, bet kopējā uzvaru sērija mājās, ieskaitot pērno sezonu, ir vēl garāka.

Warriors ar 70 uzvarām un deviņiem zaudējumiem aizvien ir pārliecinoši līgas līderi, un jau nodrošinājuši uzvaru regulārajā turnīrā. Lai pārspētu leģendārās Bulls komandas un Maikla Džordana 1995./1996.gada sezonā iespēto (72 uzvaras 82 spēlēs), Goldensteitai jāuzvar visos trijos atlikušajos mačos.

Spurs komanda tikmēr šosezon uzvarējusi 65 no 78 spēlēm, kas ir pārliecinoši otrs labākais rādītājs, bet 56 uzvaras 79 spēlēs ir Austrumu konferences līderei Klīvlendai ar Lebronu Džeimsu priekšgalā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi