Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

NBA līderi Warriors Vašingtonā zaudē spēli un Durantu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdere Goldensteitas Warriors otrdien piedzīvoja tikai savu desmito zaudējumu, turklāt ceļgala savainojumu guvis viens no vienības līderis Kevins Durants

Warriors otrdien izbraukumā ar 108:112 (26:40, 23:21, 36:24, 23:27) piekāpās Vašingtonas Wizards basketbolistiem.

Durants savainojumā iedzīvojās jau pirmajā ceturtdaļā, kad viņam uz kreisās kājas uzkrita komandas biedrs, gruzīns Zaza Pačulija. Lai gan basketbolists vēl brīdi turpināja spēlēt, viņš tomēr pēcāk atstāja laukumu un devās uz ģērbtuvēm. Mačā Durants vairs neatgriezās, bet traumas padziļinātas pārbaudes notiks vēlāk.

"Kaut ko vairāk par Duranta savainojumu uzzināsim trešdien. Vienmēr esmu satraucies par kāda spēlētāja traumu, jo nekad nevari zināt, cik nopietna tā būs," izteicās Warriors galvenais treneris Stīvs Kers.

Wizards rindās rezultatīvākais ar 25 punktiem šajā mačā bija Bredlijs Bīls, kamēr 22 punktus pievienoja Markīfs Moriss. Tikmēr šīs vienības līderis Džons Vols atzīmējās ar 12 punktiem un 19 rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Warriors labā 25 punktus guva iepriekšējo divu sezonu vērtīgākais NBA basketbolists Stefans Karijs.

Vēl vienā otrdienas mačā jau pie sava 30.triple-double šajā sezonā ticis Rasels Vestbruks, kurš palīdzēja viņa pārstāvētajai Oklahomasitijas Thunder izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas un ar 109:106 (31:25, 30:28, 25:22, 23:31) savā laukumā pieveikt Jūtas Jazz.

Vestbruks šajā duelī izcēlās ar 43 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un desmit rezultatīvām piespēlēm. Līdz šim tikai diviem basketbolistiem NBA vēsturē izdevies vienas sezonas laikā iegūt vairāk par 30 triple-double - Viltam Čemberleinam (31) un Oskaram Robertsonam (41).

Tikmēr Jazz rindās 19 punktus iemeta Gordons Heivords.

Pie triple-double otrdien tika arī Nikola Jokičs, kurš palīdzēja viņa pārstāvētajai Denveras Nuggets ar 125:107 (22:25, 34:34, 35:24, 34:24) izbraukumā pārspēt Čikāgas Bulls.

Jokičs šajā duelī izcēlās ar 19 punktiem, 16 atlēkušajām bumbām un desmit rezultatīvām piespēlēm.

NBA līdere ar 50 uzvarām 60 mačos ir Warriors, kurai Rietumu konferencē ar 45 panākumiem 58 mačos seko Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs.

Tikmēr Austrumos pirmā ir Klīvlendas Cavaliers, kas izcīnījusi 41 panākumu 58 mačos, bet Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar 24 uzvarām 60 cīņās ir 12.pozīcijā, no astotās vietas atpaliekot par piecu uzvaru tiesu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi