Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

NBA: Neveiksmi piedzīvo pēdējā komanda bez zaudējumiem - čempione Cavaliers

Atlantas Hawks otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē viesos ar rezultātu 110:106 (20:20, 33:22, 31:37, 26:27) pārspēja Klīvlendas Cavaliers, sarūpējot pērnās sezonas čempionei pirmo zaudējumu sezonā.

Cavaliers sezonu sāka ar sešām uzvarām un bija vienīgā komanda, kas šosezon nebija cietusi zaudējuma rūgtumu, taču otrdien cieta pirmo neveiksmi.

Ar 28 punktiem uzvarētājiem rezultatīvākais bija Deniss Šrēders, bet zem groziem saimniekoja Dvaits Hovards, kura kontā 17 atlēkušās bumbas. Savukārt Cavaliers rindās Kairijs Īrvings iemeta 29 punktus, 24 punkti un 12 atlēkušās bumbas Kevinam Lavam, bet Lebrons Džeimss sameta 23 punktus.

"Bijām noguruši no pretinieku spiediena un ļoti vēlējāmies uzvarēt Cavaliers. Mums apnicis, ko ļaudis par mums runā, līdz ar to vēlējāmies to mainīt. Augsim kopā kā komanda. Mūsu saspēle kļūst labāka ar katru maču," pēc cīņas teica Hovards.

Tikmēr pie trešās uzvaras pēc kārtas tikusi Portlendas Trail Blazers, kas otrdien savu skatītāju priekšā ar rezultātu 124:121 (42:25, 21:30, 26:27, 35:39) pārspēja Fīniksas Suns.

Uzvarētāju komandā ar 38 punktiem izcēlās Damjans Lilards, kamēr pretinieku rindās 31 punktu iemeta Ēriks Bledso.

Tikmēr uzvaru pirms trešdienas tikšanās ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas Knicks otrdien izcīnīja Bruklinas Nets, kas savā laukumā ar 119:110 (33:33, 33:32, 22:19, 31:26) pārspēja Minesotas Timberwolves.

Ar sešām uzvarām septiņās spēlēs līderpozīciju Austrumu konferencē ieņem Cavaliers, kamēr Knicks ar divām uzvarām sešos mačos ir 13.vietā 15 komandu konkurencē.

Tikmēr Rietumu konferencē pa sešām uzvarām septiņos mačos guvušas Oklahomsitijas Thunder un Losandželosas Clippers, bet Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs ar piecām uzvarām ir trešā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi