Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

NBA play-off: Cavaliers savā laukumā sabradā Toronto

Iespaidīgāko play-off uzvaru komandas vēsturē trešdien guvuši Klīvlendas Cavaliers basketbolisti, kuri savā laukumā ar 116:78 sagrāva Toronto Raptors. Līdz ar to rezultāts NBA Austrumu konferences finālsērijā kļuvis 3-2 Klīvlendas labā, bet nākamā spēle piektdien notiks Toronto. Uzvarot šajā spēlē, Klīvlenda otro gadu pēc kārtas kvalificēsies NBA finālam.

Kārtīgu pamatu uzvarai Klīvlenda ielika jau pirmajā ceturtdaļā, kuru uzvarēja ar +18 (37:19), bet puslaikā jau 65:34. Jāsaka, ka nekas nemainījās arī spēles turpinājumā, kad vienubrīd Klīvlendas pārsvars sasniedza pat 43 punktu atzīmi. Pēdējo ceturtdaļu komandas aizvadīja mierīgi, jo uzvarētājs jau bija zināms.

Klīvlendai šoreiz 25 punktus guva Kevins Lavs, bet pa 23 pievienoja abi pārējie supertrio dalībnieki - Lebrons Džeimss un Kairijs Īrvings. Tāpat Cavaliers ar milzu pārsvaru bija labāki zem groziem (atlēkušās 48-27) un tālmetienos (10/21 pret 3/17).

Toronto labā abi līderi Demars Derozans un Kails Louerijs abi kopā spēja gūt vien 27 punktus (14+13). Laukumā beidzot atgriezās arī iepriekš savainotais lietuviešu centrs Jons Valančūns, kurš 18 nospēlētajās minūtēs tika pie deviņiem punktiem, realizējot visus četrus divpunktu metienus no spēles, kā arī vienu soda metienu.

Kā zināms, Rietumu finālā uz bezdibeņa malas balansē pašreizējie čempioni Goldensteitas Warriors, kuri pēc četrām spēlēm ar 1-3 zaudē Oklahomsitijas Thunder. Lai otro gadu pēc kārtas spēlētu finālā, Warriors nu jāpārspēj pretinieks trīs spēlēs pēc kārtas. Šajā sērijā nākamā spēle ceturtdien Warriors laukumā Oklendā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi