Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Nelaimīga debija: Boguts jau pirmajā minūtē Cavaliers rindās lauž kāju

Austrāliešu centra spēlētājs Endrū Boguts pirmdien jau pirmajā minūtē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Klīvlendas Cavaliers rindās lauza kāju, kā dēļ viņam sezona, visticamāk, beigusies. Tikmēr Cavaliers savā laukumā ar 98:106 (22:29, 30:33, 19:27, 27:17) piekāpās Maiami Heat.

Boguts laukumā devās pirmās ceturtdaļas pēdējā minūtē, bet otrā ceturkšņa sākumā pēc sadursmes ar Okaro Vaitu viņam nācās pamest laukumu. Ar komandas biedru palīdzību Boguts tika nogādāts ģērbtuvē, bet vēlāk viņam konstatēts kreisās kājas lielā kaula lūzums.

Patlaban 32 gadus vecais Boguts, kurš laukumā pavadīja vien 58 sekundes, Cavaliers rindas papildināja ceturtdien. Pirms tam viņš no Dalasas Mavericks komandu tika aizmainīts uz Filadelfijas 76ers, kas pirms nedēļas viņu atbrīvoja no sastāva. Boguts šajā sezonā 26 spēlēs Mavericks rindās vidēji iemeta 3,0 punktus un savāca 8,3 atlēkušās bumbas.

Pirmdien notikušajā mačā Klīvlendas komandu no zaudējuma neglāba Kairija Ērvinga 32 punkti un Lebrona Džeimsa 30 punkti un 17 atlēkušās bumbas. Pretiniekiem ar 29 punktiem atzīmējās Daions Veiters.

Turpretī pie uzvaras pirmdien tika Goldensteitas Warriors, kas viesos ar 119:111 (35:42, 26:24, 33:24, 25:21) pārspēja Atlantas Hawks.

NBA vicečempiones Warriors rindās pa 24 punktiem sameta Stefans Karijs un Andrē Igudala, bet pretiniekiem 23 punktus iemeta Vācijas basketbolists Deniss Šrēders.

Tikmēr Mineapolisā paredzētā spēle starp vietējo Minesotas Timberwolves un Portlendas Trail Blazers slidenās grīdas dēļ tika atcelta. Grīda spēlēšanai nepiemērota kļuvusi, jo Mineapolisā negaidīti strauji kāpusi temperatūra un palielinājies mitrums, kas ietekmējis arī Timberwolves mājas arēnu.

Jau vēstījām, ka Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien guva 14 punktus, bet Ņujorkas Knicks, spēlējot bez sava rezultatīvākā vīra Karmelo Entonija, viesos ar 113:105 (20:28, 31:26, 34:38, 28:13) uzvarēja Orlando Magic vienību, teicamu sniegumu parādot Ņujorkas kluba rezervistiem.

Pirmo reizi savā NBA karjerā Porziņģis tika pie uzvaras, kad laukumā nav Entonija, kurš šo spēli izlaida sāpoša ceļgala dēļ. Tas gan netraucēja Knicks komandai pārtraukt divu zaudējumu sēriju.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Kortnijs Lī, Lenss Tomass guva 17, bet Villijs Ernangomess 14 punktus. Savukārt Magic rindās ar 25 punktiem izcēlās Evans Furnjē, kamēr Ārons Gordons sameta 17 punktus, bet Elfrids Peitons izcēlās ar triple-double, jo guva 16 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un izdarīja desmit rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Dāvis Bertāns pirmdien palika uz rezervistu soliņa, bet viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs savā laukumā ar rezultātu 112:110 (23:39, 24:15, 34:28, 31:28) pārspēja principiālo pretinieci Hjūstonas Rockets.

Spurs rindās rezultatīvākais bija Kavai Lenards, kura kontā 39 punkti, sešas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Tikmēr 19 punktus iemeta Tonijs Pārkers, bet 15 punkti Lamarkusam Oldridžam.

Savukārt pretiniekiem 39 punktus iemeta Džeimss Hārdens, kuram arī 12 rezultatīvas piespēles. 13 punktus sameta Trevors Ariza, pa 12 punktiem Klintam Kapelam un Ērikam Gordonam, bet 11 punkti un desmit atlēkušās bumbas Patrikam Beverlijam.

Nākamās spēles latviešu pārstāvētās komandas aizvadīs trešdien. Spurs savā laukumā uzņems Sakramento Kings, bet Knicks viesosies pie Milvoki Bucks.

Visas līgas un Rietumu konferences kopvērtējumā līderpozīciju ieņem Goldensteitas Warriors, kas 63 mačos tikusi pie 52 uzvarām, kamēr Spurs ar 62 spēlēs izcīnītām 49 uzvarām ir otrā. Šīs komandas jau oficiāli nodrošinājušas vietu play-off. Tikmēr Austrumos līdere ar 42 uzvarām 62 spēlēs ir Cavaliers, bet Knicks ar 26 uzvarām 64 cīņās atrodama 12.pozīcijā, no pirmā astotnieka atpaliekot par piecām uzvarām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi