Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Par Latvijas un Krievijas spēli interese pastiprināta, biļetes joprojām pieejamas lielā skaitā

Līdzjutēju interese par Latvijas un Krievijas sieviešu izlašu spēli Eiropas čempionātā (EČ) ceturtdaļfinālā ir pastiprināta, tomēr astoņas stundas pirms cīņas sākuma biļešu skaits kasēs vēl ir pietiekoši liels, aģentūru BNS informēja čempionāta mārketinga direktors Artis Kaņepe.

Līdz plkst. 12 uz abām komandām tik svarīgo spēli bija izpirktas 4600 biļetes, taču aktivitāte ir pietiekoši lielai, lai līdz vakaram nopirkto biļešu skaits krietni palielinātos, sacīja Kaņepe. Iepriekšējo spēļu tendence liecina, ka ļoti daudz biļešu tiek nopirktas pāris stundas pirms spēles.

Par lielāko aktivitāti liecinot arī tas, ka pirms iepriekšējās Latvijas izlases spēles ar Spāniju, kuru noskatījās 7009 līdzjutēju, stundā tika pirktas vidēji 100 biļetes, taču pirms spēles ar Krieviju šādu skaitu ieejas karšu izdodas pārdot pusstundas laikā.

"Arēnā Rīga" basketbola spēlei līdzi var sekot 11 000 skatītāju. Biļetes, kuras uz dienas divām spēlēm maksā no pieciem līdz desmit latiem, var iegādāties Biļešu servisa kasēs, vai internetā www.bilesuserviss.lv. Savukārt no plkst. 17 biļetes varēs nopirkt arī "Arēna Rīga" kasē.

Biļetes lielā vairākumā vēl ir pieejamas arī uz čempionāta izšķirošajām spēlēm sestdien, kad notiks spēles par medaļām, tostarp arī par zelta godalgām.

Latvijas un Krievijas izlašu spēle ceturtdien "Arēnā Rīga" sāksies plkst.20.15. Uzvarētājas pusfinālā piektdien spēlēs pret Spāniju, zaudētājas turpinās cīņu par 5.vietu, mazajā pusfinālā tiekoties ar Itāliju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi