Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Vols un Hārdens

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Džons Vols un Džeimss Hārdens.

Vašingtonas Wizards saspēles vadītājs Vols nosaukts par labāko Austrumu konferencē. Aizvadītajā nedēļā viņš palīdzēja komandai izcīnīt trīs uzvaras trīs spēlēs, no kurām visas norisinājās savā laukumā.

Vols šajās cīņās vidēji atzīmējās ar 24,3 punktiem, 13,0 rezultatīvām piespēlēm, 5,3 atlēkušajām bumbām un 2,67 pārtvertām bumbām.

Individuāli visveiksmīgākais sniegums Volam bija 28.decembrī, kad uzvarā pret Indiānas Pacers (111:105) viņš gandrīz tika pie triple-double - 36 punkti, 11 atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Rietumu konferencē par nedēļas labāko basketbolistu kļuvis Hārdens no Hjūstonas Rockets vienības. Šī komanda četrās spēlēs izcīnīja tikai uzvaras, bet Hārdens bija starp labākajiem līgā, jo caurmērā atzīmējās ar 37,3 punktiem, 12,5 atlēkušajām bumbām un 9,8 piespēlēm.

Basketbolists šajos mačos no spēles uzbruka ar 56% precizitāti, turklāt arī tālmetieniem bija augsta realizācija - 45,9%. Hārdens katrā no četrām spēlēm izcēlās vismaz ar 30 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Zīmīgi, ka tieši 31.decembra cīņā pret latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas Knicks komandu Hārdens sasniedza jaunu karjeras rekordu, gūdams 53 punktus, turklāt veica 17 rezultatīvas piespēles, kas ir atkārtots viņa labākais sasniegums.

Vols un Hārdens savstarpējā mačā tikās pirmdien. Uzvaru savā laukumā ar 101:91 (14:29, 27:24, 37:17, 23:21) guva Rockets, bet Hārdens izcēlās ar trešo triple-double pēc kārtas - 23 punkti, desmit atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles.

Tikmer Vols izcēlās ar 18 punktiem un 12 rezultatīvām piespēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi