Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pasečņiks atlēkušās bumbas attālumā līdz double-double G līgas mačā

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks trešdien atzīmējās ar 14 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) attīstības jeb G līgas spēlē, tomēr Vašingtonas Capital City Go-Go svinēt uzvaru neizdevās.

ASV galvaspilsētas vienība izbraukumā ar rezultātu 112:128 (29:31, 37:28, 21:33, 25:36) piekāpās Atlantas Hawks fārmklubam Koledžpārkas Skyhawks.

Pasečņiks šajā duelī laukumā pavadīja 29 minūtes, kuru laikā grozā raidīja piecus no sešiem divpunktu metieniem un abus divus soda metienus, bet garām aizmeta vienīgo trīspunktnieku.

Tāpat viņš izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, reizi rezultatīvi piespēlēja, bloķēja trīs metienus, pieļāva trīs kļūdas un iekrāja četras personiskās piezīmes. Capital City Go-Go ar latvieti laukumā iemeta par 15 punktiem mazāk nekā iemeta pretinieki.

Citā mačā Longailendas Nets, kuras rindās vakar nebija uz NBA klubu Bruklinas Nets izsauktā Rodiona Kuruca, viesos ar 119:106 (33:19, 37:33, 31:30, 18:24) svinēja tikai trešo uzvaru čempionātā, pieveicot Ņujorkas Knicks fārmklubu Vestčesteras Knicks.

Nets rindās 28 punkti, sešas bumbas zem groziem un piecas rezultatīvas piespēles Džeilenam Hendsam, 24 punkti un 14 atlēkušās bumbas - Henrijam Elensonam, bet mājiniekiem 25 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles Lamāra Pītersa kontā.

Pasečņika pārstāvētā komanda ar sešām uzvarām 13 spēlēs G līgas Austrumu konferencē ieņem devīto vietu, kamēr Kuruca vienība ar trim panākumiem 13 dueļos ir priekšpēdējā 14.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi