Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Porziņģim katastrofa metienos, Knicks ar 36 punktu deficītu piekāpjas neapturamajiem Warriors

Latvijas jaunā NBA zvaigzne Kristaps Porziņģis trešdien aizvadīja vienu no savām sliktākajām spēlēm debijas sezonā, bet viņa pārstāvētā Ņujorkas Knicks komanda viesos smagi ar 85:121 (18:31, 27:31, 18:35, 21:24) piekāpās pašreizējiem čempioniem un pārliecinošajai līgas līdervienībai Goldensteitas Warriors.

Šajā mačā, kas Ņujorkai bija pirmspēdējais sešu izbraukuma spēļu sērijā, Knicks neatrada nekādus pretargumentus čempioniem, vadībā uz brīdi esot vien pašā spēles sākumā. Ļoti neveiksmīgu spēli aizvadīja Porziņģis, kurš nepilnās 26 minūtēs realizēja tikai vienu no 11 metieniem no spēles (2p 1/9, 3p 0/2), gūstot divus punktus. Tāpat latvieša kontā septiņas atlēkušās bumbas, trīs piespēles, divas pārtvertas piespēles, viens bloks, divas kļūdas un divas personiskās piezīmes. Laukumā atrodoties Porziņģim, Ņujorka ielaida par 24 punktiem vairāk nekā guva, kas bija dalīts sliktākais rādītājs komandā.

Karmelo Entonijs Ņujorkai iemeta 18 punktus, Ārons Aflalo pievienoja 15.

Tikmēr Warriors kārtējā lieliskā spēle Stīvenam Karijam, kuram šoreiz astoņi realizēti tālmetieni no 13 un kopā 34 punkti. Vēl 19 punktus uzvarētājiem pievienoja Klejs Tompsons.

Goldensteitai tā bija 61. uzvara sezonas 67 spēlēs, kā arī 50. uzvara regulārajā turnīrā savā laukumā pēc kārtas (ieskaitot pagājušo sezonu). Šosezon Warriors uzvarējuši katrā no 32 mačiem savu skatītāju priekšā.

Kopvērtējumā Warriors saglabā pārliecinošu līderpozīciju kā Rietumu konferencē, tā visā līgā, bet Ņujorka ar 28 uzvarām un 41 neveiksmi ir 13.vietā Austrumos. Nākošo spēli komanda aizvadīs sestdien, kad viesosies Vašingtonā pie Wizards, bet jau dienu vēlāk savā Madison Square Garden arēnā uzņems Sakramento Kings.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi