Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Porziņģim pieticīgs sniegums pārliecinošā zaudējumā pret spēcīgo Warriors

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā guva tikai astoņus punktus, kamēr viņa pārstāvētā Ņujorkas Knicks komanda izbraukumā ar 90:103 (25:32, 20:27, 21:29, 24:15) piekāpās spēcīgajai Goldensteitas Warriors.

Tik maz punktu Porziņģis nebija guvis kopš 2.novembra, kad zaudējumā pret Hjūstonas Rockets iemeta tikai trīs punktus.

Latviešu basketbolists šajā mačā laukumā pavadīja 35 minūtes, kuru laikā iemeta četrus no 11 divpunktniekiem, bet netrāpīja pa diviem tālmetieniem un "sodiņiem".

Tāpat Porziņģis atzīmējās ar piecām atlēkušajām bumbām, vienu pārtvertu piespēli, divām kļūdām un divām piezīmēm. Viņa +/- rādītājs bija -21, kas bija sliktākais komandā.

Tikmēr rezultatīvākais ar 15 punktiem Knicks sastāvā bija Džastins Holidejs, kamēr Rons Beikers pievienoja 13 punktus. Veselības problēmu dēļ ceturtdien mačā pret Warriors nepiedalījās Karmelo Entonijs un Deriks Rouzs.

Savukārt Warriors rindās 25 punktus sameta Klejs Tompsons, bet teicamu maču aizvadīja Džaveils Makgī, kuram 17 punkti 15 nospēlētajās minūtēs.

 

Maču Porziņģis sāka ar diviem neprecīziem metieniem, bet pirmos punktus viņš guva ceturtajā minūtē, realizējot pustālo metienu. Latvietim neklājās viegli, jo prasmīgi pret viņu aizsardzībā spēlēja Dreimonds Grīns. Tikmēr Warriors basketbolistiem pirmās ceturtdaļas beigās izdevās izvirzīties vadībā ar desmit punktu pārsvaru - 30:20. Porziņģis tikmēr spēlēja diezgan pieticīgi, bet pirmā puslaika beigās viņš izcēlās ar bumbas triecienu grozā no augšas pēc nesekmīga partnera metiena, taču neilgi pēc tam sev neierasti neiemeta divus "sodiņus" pēc kārtas. Lielajā pārtraukumā Knicks devās ar 14 punktu deficītu (45:59).

Pirmo puslaiku Porziņģis noslēdza ar sešiem gūtiem punktiem, bet teicami viņu sedza Grīns. Lai arī Knicks komanda vēl spēles otrās puses ievadā turējās gana cienījamā attālumā no spēcīgās pretinieces, trešā ceturkšņa vidū Warriors veica 14:0 izrāvienu un panāca pat 25 punktu pārsvaru (83:58).

Otrajā puslaika Porziņģis spēlēja gana daudz, taču bija ļoti nemanāms. Warriors basketbolisti spēlēja krietni organizētāku basketbolu, kamēr "Knicks" bieži kļūdījās. Mājinieki tuvojās diezgan drošai uzvarai, kamēr pašās pēdējās minūtēs Ņujorkas vienība punktu ziņā pietuvojās pretiniekiem, kas gan bija savus apgriezienus krietni samazinājuši.

Otrajā puslaikā Porziņģis guva divus punktus, kad pamatlaika izskaņā pielaboja pats savu metienu.

Knicks ar 14 uzvarām 26 spēlēs joprojām ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē, kamēr Warriors ar 23 panākumiem 27 mačos ir visas līgas un Rietumu konferences līdere.

Nākamo maču Knicks aizvadīs sestdien, kad piecu maču garo izbraukumu noslēgs ar dueli pret Denveras Nuggets. Savukārt otrdien Ņujorkas vienība uzsāks trīs mājas spēļu sēriju, kad būs jātiekas ar Indiānas Pacers.

Knicks šobrīd aizvada līdzšinējā sezonā garāko izbraukuma spēļu sēriju, kuru sāka piektdien ar 103:100 uzvarot Sakramento Kings, bet svētdien ar 118:112 pieveicot Losandželosas Lakers. Savukārt otrdien Ņujorkas komandas basketbolisti ar 111:113 pagarinājumā piekāpās Fīniksas Suns.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi