Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Porziņģis arī šogad piedalīsies NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis no Ņujorkas "Knicks" komandas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogalē otro gadu pēc kārtas piedalīsies Uzlecošo zvaigžņu mačā.

Trešdien noskaidrojies, ka Porziņģis spēlēs Pasaules izlasē kopā ar tādiem basketbolistiem kā lielisku debijas sezonu aizvadošo kamerūnieti Žoelu Embīdu (Filadelfijas 76ers) un lietuvieti Domantu Saboni (Oklahomasitijas Thunder).

NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē piedalīsies līgas debitanti un otrgadnieki, bet kopumā Pasaules un ASV izlasēs iekļauti astoņi basketbolisti, kuri pasaules spēcīgākajā basketbola čempionātā aizvada savu pirmo sezonu.

Porziņģis Uzlecošo talantu mačā piedalījās arī pērn, kad pamanījās gūt 30 punktus, bet viņa pārstāvētā Pasaules izlase ar 154:157 piekāpās ASV komandai.

Teorētiski šī gada mačā varēja piedalīties vēl viens Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns no Sanantonio Spurs komandas, taču latviešu debitants nav izraudzīts dalībai šai spēlei.

Šajā mačā nepiedalīsies neviens cits Knicks spēlētājs, jo, piemēram, Pasaules komandā nav lietuvieša Mindauga Kuzminska, kurš arī aizvada atzīstamu debijas sezonu.

Tikmēr ASV izlases sastāvā iekļauti arī Karls-Entonijs Taunss (Minesotas Timberwolves), D'Endželo Rasels (Losandželosas Lakers) un Džahlils Okafors (76ers), kuri 2015.gada draftā tika izraudzīti pirms Porziņģa.

Uzlecošo zvaigžņu spēle notiks 18.februārī.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Porziņģis netika iebalsots NBA Visu zvaigžņu spēles sākumsastāvā, ko izvēlējās līdzjutēji, mediji un basketbolisti. Tiesa, viņš saglabā cerības tikt iekļauts starp rezervistiem, kurus paziņos ceturtdien.

NBA Visu zvaigžņu spēle savukārt notiks 19.februārī. Sākotnēji šim paraugmačam bija jānorisinās Šarlotē, bet vēlāk tas tika pārcelts uz Ņūorleānu, jo Ziemeļkarolīnas štatā, kur atrodas Šarlote, noteikumi diskriminē transpersonas to iespējās izvēlēties tualeti.

Iepriekš Ņūorleānā NBA Visu zvaigžņu spēle norisinājās 2008. un 2014.gadā.

Pagājušajā sezonā NBA Visu zvaigžņu spēle notika Kanādas pilsētā Toronto. Šī bija pirmā reize, kad pasākums tika rīkots ārpus ASV robežām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi