Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Porziņģis: Beigās izdarījām to, ko vajadzēja izdarīt

Ņujorkas Knicks komanda svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pret Atlantas Hawks pamatlaika noslēgumā paveikusi to. ko vajadzēja izdarīt, un izcīnījusi uzvaru, pēc dueļa sacīja latvietis Kristaps Porziņģis.

Jau ziņots, ka Porziņģis svētdien iemeta 30 punktus, bet viņa pārstāvētā Knicks ar rezultātu 111:107 (24:21, 27:31, 25:23, 35:32) pārspēja Hawks. Latvietim šī bija devītā 30 punktu spēle sezonā un pirmā kopš 11.novembra.

"Bijām gatavi šai spēlei, lai gan zinājām, ka nebūs viegli, jo šis bija otrais mačs divu dienu laikā. Tā arī bija - šī bija gara spēle, tomēr beigās izdarījām to, ko vajadzēja izdarīt, un uzvarējām," pēc dueļa norādīja Porziņģis.

Vēl tikai sestdien, aizvadot neizteiksmīgu maču, Knicks viesos ar 102:104 piekāpās līgas pēdējā vietā esošajai Čikāgas Bulls.

Cīņā pret Hawks mājinieki vairākkārt izmantoja augumā īstu sastāvu - laukumā sūtot četrus aizsargus un Porziņģis.

"Mūsu aizsargi šajā spēlē paveica labu darbu. Hawks vienībai ir vairāki spēlētāji, kuri var iemest no tālienes, tāpēc mums tam bija jāpielāgojas. Tāpat gribu uzslavēt savu komandas biedru Enesu Kanteru. Viņš uz spēli ieradās uz kruķiem, taču bija gatavs spēlēt. Neko tādu iepriekš nebiju redzējis. Tas tikai pierāda, ka Eness ir īsts cīnītājs," uzsvēra Porziņģis.

"Arī mūsu rezervisti labi iesaistītās spēlē, viņi diktēja toni aizsardzībā," komandas biedrus pēc uzvaras slavēja latvietis.

Porziņģis šosezon 22 spēlēs guvis vidēji 25,5 punktus mačā, esot līgas astotais rezultatīvākais spēlētājs. Tāpat viņš izcīnījis 6,6 atlēkušās bumbas un bloķējis vidēji divus metienus spēlē.

Knicks ar 13 uzvarām 26 spēlēs ieņem devīto vietu Austrumu konferencē, kamēr Hawks ar sešiem panākumiem 26 mačos ir pirmspēdējā, 14.pozīcijā, apsteidzot tikai Čikāgas Bulls.

Nākamajā mačā Knicks otrdien uzņems Rietumu konferences desmito labāko komandu Losandželosas Lakers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi