Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Porziņģis cer spēlēt Knicks pēdējā pārbaudē; TV komentētāju izteikumi viņu neuztrauc

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas Knicks latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis cer, ka varēs palīdzēt komandai pirmssezonas pēdējā pārbaudes spēlē, kas norisināsies piektdien.

Knicks, gatavojoties jaunajai NBA sezonai, ir piedzīvojusi četrus zaudējumus tikpat spēlēs. Savā noslēdzošajā pārbaudes spēlē Knicks piektdien sacentīsies ar Vašingtonas Wizards, bet jauno sezonu sāks nākamajā ceturtdienā, viesojoties pie Oklahomasitijas Thunder.

Porziņģis piedalījies tikai divos pārbaudes mačos, iepriekšējo cīņu pirmdien gurna traumas dēļ izlaižot. Porziņģis nepiedalījās arī trešdienas treniņā, bet pauda, ka viņa traumētais gurns jūtas labāk un izteica cerību piedalīties piektdienas mačā.

"40% ka varēšu piektdien spēlēt, 60%, ka nē. Tas ir atkarīgs no tā, kā ceturtdien jutīšos, skrienot un metot. Kopš otrdienas jūtos labāk. Ceru, ka varēšu aizvadīt pēdējo spēli un būt gatavs sezonai. Esmu kā ķirzaka, ātri atgūstos," NYPost.com citē liepājnieka teikto.

Porziņģis svētdien 16 minūtēs guva sešus punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un bloķēja trīs metienus. Viņam esot laukumā, Ņujorkas vienība ielaida par 20 punktiem vairāk nekā iemeta. Latvietis par savu sniegumu saņēma noniecinošu MSG Networks televīzijas komentētāju Alana Hāna un Volija Ščerbiaka kritiku.

"Ja godīgi, tad par to īpaši neuztraucos. Mums bija drausmīgs pirmais puslaiks. Neuztraucos par savu spēli. Mums jāspēlē labāk kā komandai," komentēja Porziņģis, kuram komentētāju izteikumi nešķiet nekas ievērības cienīgs.

Tāpat viņš uzsvēra, ka komandai vēl daudz darba, lai uzlabotu savu sniegumu.

"Neesam izskatījušies labi. Daudz skatāmies video, cenšamies visu darīt pareizi. Tas paņems kādu laiku," skaidroja Porziņģis.

Savu divu NBA sezonu laikā Porziņģis kopumā izlaidis 26 spēles, bet šo vasaru viņš pavadīja, strādādams plecu pie pleca ar spāņu fizioterapeitu Manolo Validvjeso, kurš ar latvieti ir arī Ņujorkā. Tiesa, basketbolistu tik un tā piemeklējušas nedienas ar veselību, jo treniņnometnē viņam bija problēmas ar ceļgalu, bet tagad sāp gurns.

NBA 72.sezona sāksies 17.oktobrī, kad Porziņģis sāks savu trešo, bet Sanantonio Spurs basketbolists Dāvis Bertāns - otro sezonu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi