Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Porziņģis laukumā atgriezīsies ceturtdien pret Austrumu līderi Celtics

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa atgriešanās Ņujorkas Knicks komandas sastāvā gaidāma nākamajā vienības Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā ceturtdien pret Bostonas Celtics, vēsta laikraksts The New York Post.

Sāpoša ceļgala dēļ Porziņģis izlaidis divas Knicks spēles pēc kārtas, tomēr trauma jau iepriekš netika raksturota kā pārlieku nopietna.

The New York Post ziņo, ka Porziņģa atgriešanās laukumā gaidāma ceturtdien, kad Knicks savā laukumā uzņems Celtics. Tiesa, Bostonas vienība latvietim parasti nav bijis parocīgs pretinieks, jo šīs komandas basketbolisti vienmēr zinājuši, kā pret viņu spēlēt aizsardzībā.

Pirmā viesošanās Ņujorkā būs šajā pilsētā uzaugušajam Celtics saspēles vadītājam Kairijam Ērvingam. Vasarā viņš atstāja Klīvlendas Cavaliers vienību, turklāt viņa potenciālo nākamo darbavietu sarakstā bija arī Knicks, tomēr noslēgumā viņš pārcēlās uz Bostonu.

"Knicks bija manā vēlmju sarakstā, tāpēc, ka tā atrodas tuvu mājām," vēl oktobrī atklāja Ērvings, kurš šosezon vidēji spēlē izcēlies ar 24,4 punktiem un 4,9 rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr vēl kādu laiku nevarēs spēlēt cits Ņujorkas vienības sākumsastāva spēlētājs Tims Hārdevejs juniors. Otrdien viņam tika veiktas pārbaudes kājas savainojumam, kas apliecināja, ka būs vajadzīga vēl vismaz viena nedēļa, pirms basketbolists maz varēs atgriezties treniņos. Līdz ar to varētu paiet ilgāks laiks, kamēr viņš vispār varētu atsākt piedalīties spēlēs.

Porziņģis šosezon vidēji mačā iemetis 25,5 punktus, kamēr Hārdevejs atzīmējies ar 17,8 punktiem, abiem esot Knicks rezultatīvākajiem basketbolistiem.

Porziņģis veselības likstu dēļ šajā sezonā kopumā izlaidis sešas Knicks spēles. Iepriekš šosezon viņam bija problēmas ar muguru, kā arī divus mačus viņš nespēlēja izmežģītas potītes un slimības dēļ.

Knicks ar 16 uzvarām 30 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas astotajā vietā, kamēr ceturtdienas pretiniece Celtics ar 26 panākumiem 33 mačos atrodama pirmajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi