Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Porziņģis spēlējis ar sliktu pašsajūtu: Visu spēli man nācās cīnīties arī ar sevi

Ņujorkas Knicks zvaigzne Kristaps Porziņģis otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret Šarlotes Hornets spēlējis ar sliktu pašsajūtu, tomēr viņš un komandas biedri cīnījušies līdz galam, kas otro spēli pēc kārtas ļāva mača beigās atspēlēt iespaidīgu deficītu un izraut uzvaru.

Jau vēstījām, ka Knicks mājās ar rezultātu 118:113 (32:41, 26:28, 25:25, 35:19) pārspēja Šarlotes Hornets komandu, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas un sesto pēdējās septiņās spēlēs.

Porziņģis, kurš pirmdien tika atzīts par iepriekšējās nedēļas NBA Austrumu konferences labāko spēlētāju, šajā mačā guva 28 punktus, bet Knicks atspēlēja 15 punktu defīcītu.

"Ļoti līdzīga situācija iepriekšējai spēlei," pēc mača atzina Porziņģis, kurš svētdien guva 40 punktus, bet Knicks mačā ar Indiānas Pacers izglābās no zaudējuma, lai gan trešās ceturtdaļas beigās vēl zaudēja ar 19 punktiem.

Tiesa, otrdienas cīņa latvietim mav bijusi viegla, jo viņš visu spēli juties slikti. Tas gan netraucēja viņam gūt 13 punktus pirmajās sešās cīņas minūtēs, kā arī iemest pēdējos septiņus no deviņiem savas komandas punktiem mača izskaņā.

"Šodien nejutos pārāk labi, tāpēc visu spēli man nācās cīnīties arī ar sevi," laikraksts The New York Post citēja latvieti. "Beigās mēs spēlējām kā komanda, labi darbojāmies aizsardzībā. Mēs ne uz brīdi nepadevāmies, tāpēc tikām pie iespējas uzvarēt šo sīvo cīņu."

Arī Knicks galvenais treneris Džefs Hornačeks jutis, ka Porziņģim šoreiz nav tā labākā pašsajūta, tāpēc viņš ceturtās ceturtdaļas pirmo daļu palicis uz rezervistu soliņa. "Izskatījās, ka Porziņģim nav tik daudz enerģijas kā parasti, taču tā kā rezervisti spēja mūs noturēt spēlē, tad varējām Kristapam dot vairākas ekstra minūtes atpūtai. Pēc tam jau viņš atgriezās laukumā un paveica savu darbu," apmierināts bija treneris.

Porziņģis 109 sekundes pirms pamatlaika beigām ar tālmetienu izvirzīja Ņujorku vadībā (114:11), bet kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas 11 sekundes, latvietis ar caurgājienu uzbrukuma pēdējā sekundē panāca 116:113.

Latvieša sniegumu izcēla arī Hornets treneris Stīvs Klifords.

"Viņš ir tas spēlētājs, ar kuru sastāvā var kļūt par elites līmeņa komandu. Viņš ir uzbrukuma superzvaigzne, kuru nevar apstādināt spēlējot viens pret vienu," uzskata Klifords.

Šosezon Porziņģis desmit spēlēs caurmērā ir guvis 30,0 punktus, kas ir otrs labākais rādītājs līgā pēc Milvoki Bucks spēlētāja Jaņņa Adetokunbo, kurš vidēji sametis 31,9 punktus spēlē.

Porziņģis šosezon septiņās no desmit spēlēm guvis 30 un vairāk punktus, pagājušā nedēļā divas reizes labojot savu rezultativitātes rekordu, kurš šobrīd ir 40 punkti spēlē.

Ar sešām uzvarām desmit spēlēs Knicks komanda otrdien pakāpās uz sesto vietu Austrumu konferencē, kamēr Hornets ar pieciem panākumiem 11 cīņās atrodama desmitajā pozīcijā.

Nākamajā cīņā Knicks jau trešdien viesosies pie Orlando Magic, kas arī desmit cīņās tikusi pie sešām uzvarām un ar šādu bilanci ir trešā Austrumos.

Top komentāri

Cīnies, bet
C
nežēlojies! Ja visi kaut ko darītu tikai tad, kad labi justos, tad gandrīz neviens nežēlotos|! Tāds kā memmesdēliņš...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi