Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ramūns Butauts: Uz Franciju dosimies uzvarēt

Pieredzējušākais ASK/Rīga spēlētājs Uvis Helmanis pēc izcīnītās uzvaras mačā ar Francijas klubu Chloet Basket atzina, ka spēle bija smaga. "Galvenais iemesls ir tas, ka nav saspēlētības ne uzbrukumā, ne aizsardzībā. Spēlējām lēnīgi. Otrajā puslaikā spēle aizgāja. Vajadzēja būt vairāk kā 7 punktu pārsvaram. Traucēja kļūdas un pie sava groza zaudētās bummbas. Pretinieku spēle nepārsteidza, daudz strādājām treniņos, taču tāpat kā iepriekš Ventspilī sāka buksēt uzbrukums un tajā nespēlējām tā kā vajadzēja."

"Esam jauna komanda un spēlētāji dažkārt vienkāršās situācijās pieļāva elementāras kļūdas, par ko Eiropas kausu spēlēs nākas dārgi samaksāt," atzina Francijas kluba galvenais treneris Ermans Kunters. "Rezultāts nav visai labs, taču mums vēl ir labas izredzes. Skatīsimies kas notiks atbildes spēlē pēc nedēļas."

ASK/Rīga galvenais treneris Ramūns Butauts pēc spēles bija neierasti skarbs. "Spēli sākām drausmīgi. Bija caura aizsardzība. Ļoti lielu uzmanību veltījām de Kolo neitralizēšanai, taču citi spēlētāji palika brīvi un labi realizēja savas iespējas. Zinājām, ka pretinieki labi cīnās zem groza, taču tik un tā zaudējām daudz atlēkušo bumbu. Zem katras kritikas nospēlēja Korijs Brīvers. Kas attiecas uz atbildes spēli, tad nedomāju, ka pārsvars ir tikai septiņi punkti, jo uz Franciju brauksim ne tikai sargāt iegūto pārsvaru, bet gan uzvarēt."

"Problēmas uzbrukumā nebija tikai tāpēc, ka slikti spēlēja Brīvers. Bija ļoti slikta metienu precizitāte, tajā skaitā daudz soda metienu. Metām garām arī no labām pozīcijām. Iespējams, neesam labākajā kondīcijā, jo turpinam smagi trenēties. Tas sagādā problēmas, taču jādomā ne tikai par šodienas spēli, bet arī par sezonas beigām."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi