Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

RSU basketbolistes izcīna Latvijas čempionāta bronzas godalgas

RSU komandas spēlētājas pirmdien trešo reizi pēdējo četru gadu laikā izcīnīja Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) bronzas medaļas, pārspējot TTT Rīga - Juniores basketbolistes. RSU sērijas trešajā spēlē savā laukumā guva uzvaru ar 67:59 (15:11, 21:20, 14:21, 17:7), bet sērijā līdz divām uzvarām bija pārāka ar 2-1. TTT Rīga - Juniores pie LSBL bronzas medaļām tika pērn, bet vēl pirms tam divus gadus pēc kārtas trešās bija RSU basketbolistes, komandai startējot ar nosaukumu RSU/Merks.

Izšķirošajā trešajā spēlē RSU rindās Daina Lazdeniece-Auniņa sameta 15 punktus, bet pa 12 punktiem pievienoja Kate Aizsila, Arta Frīdenberga un Guna Lagzdiņa, kura izcīnīja arī 11 atlēkušās bumbas, kamēr Aizsila izcēlās ar desmit rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt juniorēm ar 15 punktiem izcēlās Sindija Kudule, kamēr Marianna Kļaviņa guva desmit, bet Janeta Rozentāle deviņus punktus, izcīnot arī 13 atlēkušās bumbas.

Uzvaru RSU nodrošināja pēdējā ceturtdaļā, kurā veica 13 punktu izrāvienu. RSU pēc puslaika bija vadībā ar 36:31, bet pirms pēdējās desmitminūtes jau atradās iedzinējos ar 50:52, kamēr nepilnas astoņs minūtes pirms beigām zaudēja ar 52:57, taču tad iemeta 13 punktus pēc kārtas.

jau vēstīts, ka šīs sērijas pirmajā mačā TTT Rīga - Juniores svinēja uzvaru ar 68:64, bet otrajā mačā piektdien RSU revanšējās ar 67:65.

Jau otrdien var kļūt zināmas arī LSBL čempiones, jo finālsērijā neapšaubāmā favorīte TTT Rīga ir vadībā ar 2-0 pret Vega 1/Liepāja basketbolistēm. Pirmajā mačā rīdzinieces uzvarēja ar 66:62, bet otrajā cīņā triumfēja ar 84:62.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi