Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Sirsniņa Dnipro-AZOT revanžējas Timermaņa Mavpi, Jurevičam uzvara Itālijā

Čerkasu Mavpi Ukrainas Superlīgā atrodas 11.vietā 14 komandu konkurencē, uzreiz aiz sevis ierindojot Dnipro-AZOT komandu.
Rinalda Sirsniņa pārstāvētais Ukrainas Superlīgas klubs Dnipro-AZOT viesos ar 81:74 apspēlējusi Ivara Timermaņa Čerkasu Mavpi.

Pirmajā abu klubu tikšanās reizē 18.novembrī pārrāki izrādījās Čerkasu Mavpi basketbolisti, kuri tad svinēja pārliecinošu uzvaru ar 96:71. Šoreiz abas vienības bija mainītās lomās, uzvaru ar 81:74 svinot Dnipro-AZOT, tādējādi revanšējoties par novembrī piedzīvoto zaudējumu.

I.Timermanis spēli uzsāka Mavpi sākumsastāvā un nospēlētajās 27 minūtēs kļuva par komandas otru rezultatīvāko spēlētāju ar 15 gūtiem punktiem. I.Timermanis vēl statistikas ailēs atzīmējās ar sešām atlēkušajām un divām pārtvertām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, divām pieļautām kļūdām, trim personīgajām piezīmēm, kā arī vienu reizi tika nobloķēts viņa metiens.

R.Sirsniņš spēlei šodien nebija pieteikts.

Citā spēlē Itālijas otrajā līgā uzvaru ar 71:57 izbraukumā pār līgas pēdējās vietas komandu ASS svinēja Mareks Jurevičus un viņa pārstāvētā Assi Basket Ostuni.

M.Jurevičus laukumā devās komandas starta pieciniekā, laukumā pavadod 35 minūtes, kas bija ilgākais spēles laiks starp abām komandām. M.Jurevičus spēja gūt deviņus punktus, izcīnīt divas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēt, kā arī pieļaut četras kļūdas, nopelnīt vienu personīgo piezīmi un izprovicēt piecus noteikumu pārkāpumus.

Assi Basket Ostuni līdz šim Itālijas otrajā līgā spējusi tikt pie pieciem panākumiem un piedzīvojusi septiņus zaudējumus. Turnīra tabulā M.Jureviča klubs atrodas tās lejasgalā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi